REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ministrul Borc: Constanţa este locul unde se poate întâmpla un miracol economic în perioada următoare

Ministrul Borc: Constanţa este locul unde se poate întâmpla un miracol economic în perioada următoare

Replica API 1 octombrie 2016 | 00:03 353

Primul eveniment al programului ”Invest in Romania” inițiat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Departamentul pentru Promovarea Investitiilor si Comertului din cadrul Ministerului Economiei Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, a fostorganizat la Constanța, în colaborare cu Consiliul Județean Constanța, în incinta Pavilionului Expozițional Constanța, bdul Mamaia nr.331A, județ Constanța.

La eveniment sunt prezenți primarul Decebal Făgădău și Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Viceprim-ministrul economiei, Costin Borc, a declarat la deschiderea evenimentului că: „Suntem la Constanța pentru că e un loc care ar trebui să fie prima regiune economică a țării. Avem un port foarte important cu multe legături. Avem tot ce trebuie la Constanța și totuși economia nu e așa cum trebuie. Mă bucur că reprezentanții primăriei și consiliului județean sunt aici pentru că doar așa putem găsi soluții. Posibilitatea de dezvoltare este foarte mare mai ales în acest moment în care economia României trece printr-un moment benefic. De aceea Constanța este locul unde se poate întâmpla un miracol economic în perioada următoare”.

În cadrul evenimentului a luat cuvântul și Țuțuianu. „Acest eveniment este foarte important pentru Constanța. Suntem conștienți că avem foarte multe deficiente în județ. Avem nevoie de investiții în regiunea noastră. Vreau ca pe parcursul mandatului meu să înființez un parc industrial cu ajutorul mediului de afaceri.”, a declarat Horia Țuțuianu, la Invest in Romania.

„Este un semnal de deschidere acest eveniment pentru că am uitat săcomunicăm. Este normal ca mediul de afaceri și administrația locală să stea la aceeași masă și să stabilească un interes comun. Am încercat anul trecut să înființez un consiliu consultativ economic, dar nu am reușit. De aceea în prima lună din noul an voi avea grijă să îl înființez.”, a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367