REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ministrul Carmen Dan: Premierul nu ar trebui să îşi dea demisia!

Ministrul Carmen Dan: Premierul nu ar trebui să îşi dea demisia!

Replica API 30 aprilie 2018 | 00:55 371

Aflată pe litoral pentru a verifica pregătirea efectivelor locale pentru minivacanţa de 1 Mai şi pentru sezonul estival, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost întrebată de jurnilişti cu privire la solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind demisia premierului Viorica Dăncilă. Carmen Dan consideră că Guvernul are o misiune, pe care trebuie să şi-o realizeze „cu orice risc”, iar premierul Dăncilă nu ar trebui să îşi dea demisia.

„Domnul preşedinte a avut o supărare şi toată lumea a constatat. Vă asigur că premierul, dar şi Guvernul - care au ca obiectiv să pună în aplicare programul de guvernare, cu orice risc - au avut întotdeauna deschidere şi şi-au dorit o comunicare şi o colaborare cu Administraţia Prezidenţială, o colaborare interinstituţională. Nu cred că ar trebui să uitam lucrul acesta", a declarat Carmen Dan.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sa nu-si dea demisia?? Fiindca face parte din adunatura voastra de slugi retardate?
4
0
Aceste doua blonde de la videle , au distrus imaginea femei in politica pentru cateva generatii . A , sa nu o uit pe udrea . Sa ne fereasca Dumnezeu de numiri facute de chioru si de infractoru dragnea
3
0
Capra raioasa pre capra raioasa scarpina de zor ...
5
0
nu-si poate da demisia ca nu are cine s-o scrie
6
0
Tot de la Videle vine si Fufa asta.
6
0
Care generali,niste catelusi multumiti ca ling latura scursa de la masa psd-ului.Niste nimeni cu stele pe umar multumiti ca ies la pensie la 45 ani cu pensii cat 7-8 salarii medii nete pe economie.
7
0
Oare in intreg MAI nu s-a gasit un general cu coloana vertrebrala dreapta,care sa o contrazica si sa o trimita acolo unde-i este locul pe aceasta toapa olteneasca.
6
0
si eu care cred cu tarie ca atat muta si agramata dancila, tu , olguta vasilescu , firea si lista poate continua , ar trebui, in urba dezastrului facut in timp record, sa va dati , in grup , demisia. Nicio tara din lume nu are in fruntea ei niste analfabeti, agramati, neaveniti, hoti, borfasi - noi suntem la capitolul '' ASA NU'' ne-ati facut de ras, un orasel din provincie a pus stapanire pe o tara. Urgent trebuie sa scapam de voi
4
0
Se vede ce colaborare exista.Si nu va mai dati cu presupusul in numele a toata lumea.E doar treaba voastra ce ati vrut sa constatati.Suflati doar in iaurtul vostru nu si in ciorba altora.
2
0
Intrebari stupide! Pai si voi ce va asteptati sa raspunda ? Hai ma sa fim seriosi !
2
0
Iesiti dracu tu ,Dancila si cu Dragnea cacat...mars afara din parlament...mizeriilor..
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102