REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ministrul Cîțu anunță sfârșitul PSD: Au distrus economia prin creșterea salariilor și a ajutoarelor sociale

Ministrul Cîțu anunță sfârșitul PSD: Au distrus economia prin creșterea salariilor și a ajutoarelor sociale

Replica API 12 august 2020 | 21:08 1324

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, acuză PSD că a distrus economia, pentru că a luat măsuri care au dus la creșterea deficitului bugetar în timpul creșterii economice. Cîțu reproșează PSD creșterea salariilor și a ajutoarelor sociale și diminuarea investițiilor.

Ministrul susține că România a fost singura țară din UE în care a crescut deficitul bugetar în ultimii ani. Din acest motiv, liberalul afirmă că la viitoarele alegeri PNL va „scăpa România de PSD”, scrie stiripesurse.ro.

„#RomaniaFaraPSD - mai este putin.

În perioada 2017-2019 PSD a DUBLAT deficitul bugetar. Un gest criminal pentru că atunci eram în perioada de creștere economică peste potențial.

România era SINGURA țară din UE unde creștea deficitul de la un al altul, avea cel mai mare deficit bugetar și cea mai mare inflație. Așa au distrus socialiștii, alături de lacheii lor din Parlament, România.

În tot acest timp aproape jumătate din țările membre UE aveau SURPLUS bugetar și TOATE reduceau deficitul de la un an la altul.

Iresponsabilitatea găștii lui Dragnea susținută de Calin Popescu Tăriceanu și alții era evidenta și am semnalat-o din primul moment. În FIECARE an, fără excepție, au TĂIAT banii de la investiții pentru a crește cheltuielile neproductive și a umple buzunarele baronilor locali.

Guvernarea Dragnea-Tăriceanu a votat legi fără sursă de finanțare care au dus cheltuielile cu salarii și ajutoare sociale la peste 80% din venituri fiscale + contribuții!!! Asta a fost guvernarea socialistă.

Tot grupul infracțional condus de cei doi a votat TVA defalcat care a bulversat tot sistemul economic, OUG 114 care SUPRATAXA TOATĂ economia, suprataxarea contractelor part time (adică te impozitau chiar dacă nu lucrai), supraacciza la combustibil care a dus la EXPLOZIA prețului la combustibil și implicit a inflației în economie.

Aceștia sunt cei care acum țipă și sunt disperați. Au distrus economia și stiu că vine nota de plata la alegerile locale și parlamentare.

O mare parte din măgăriile pe care le-au adoptat le-am corectat deja de la începutul anului. Le vom corecta și pe restul în perioada care urmează.

Dar cel mai important lucru este să scăpam România de PSD și lacheii lor din Parlament”, scrie Cîțu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul asta are o problema majora cu romanii,nu cu economia.Nu discut despre pregatirea dumnealui care este slaba dpv economico-financiar insa odata ce intri in UE,cand ai preturi la fel de mari ca in tarile din UE,cand depui aceeasi munca ca cei din UE,ma refer la tari dezvoltate, ce ai vrea ?Dle Catu sclavia a cazut de mult,chiar daca voi o doriti si din aceasta cauza pleaca romanii de acasa lasand in urma copii,parinti,adica pe cei care nu-i respectati deloc.Voi sunteti Administratorii Romaniei si trebuie sa aveti rezultate astfel ca poporul roman sa o duca mai bine.Nu aveti rezultate,pa!
2
0
Dupa logica ta asta idioata,tot asa ar trebui sa le deie si patroni de hoteluri bani de vacanta turistilor cu conditia sa vina sa ii cheltuie la hotelurile lor,sau propriatari de locuite sa le dea bani de chirie chiriasilor pentru ca astia tot proprietarilor ii dau bani inapoi pentru chirie,la fel si patroni de magazine alimentare sau nealimentare sa le deie toti mai inatai bani de la ei clientilor pentru ca bani tot la ei se reintorc;sa faca toti asa si o sa aiba Romania cea mai puternica economie din lume,asta dupa mintea ta aia proasta.
2
0
Bai MALARIE GALBENA dar nui mai bine MUYE CIUMA ROSIE!!!
2
0
Jos PNL... Ce m.. e o sa va luati la numararea voturilor...
2
3
Bai cretin sinistru, bai avorton imputit, cand cresti veniturile si chiar ajutoarele sociale, tot la bugetul de stat se intorc banii mai cretinule. Din moment ce creste puterea de cumparare a oamenilor si capaciatea de a plati mai usor darile la stat inseamna ca are de castigat statul muri-ar ma-ta de nenorocit infect ce esti si tot restul neamului tau de jigodii. Hai taiati voi salariile si ajutoarele si tot ca oricum at pus frana la un drept fundamental al omului: accesul la tratament medical. Ala a fost doar inceputul dupa cate se vede. MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SAI!
4
4
Inca mai sunt destui idioti utili care pun botul si fara masca la vorbele banditului asta ...va meritati soarta
6
3
cu ce va incurca bai boule acum PSD sunteti la putere de ce nu va faceti treaba una doua psd
7
3
Redreseaza tu economia - anuleaza pensiile nesimtite.
8
1
sau cheltuit cu pandemia ,inca 55 cu pensii ,iar inca 40 de miuliarde nu se stie pe ce sau cheltuit.
3
0
pt 8.19, ne asteapta vremuri grele si nu ne mai revenim daca sunt din astia ca tine, ai scuza doar daca esti patronas care isi plateste angajatii cu salariul minim
4
3
Pentru 06.12. IDIOTULE
3
9
Ca s-a distrus economia prin cresterea salariilor si ajutoarelor sociale? Si voi tineti gluma asta drept ministru? Adica, in viziunea lui, economia romaneasca nu exista decat daca salariile sunt infime? Pleaca, bai carpaciule, acasa. Ca esti idiot!
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367