REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ministrul constănţean Haşotti, internat din cauza problemelor cardiace

Ministrul constănţean Haşotti, internat din cauza problemelor cardiace

Replica API 1 septembrie 2012 | 00:00 170

I s-a făcut rău înainte de şedinţa de guvern

I s-a făcut rău înainte de şedinţa de guvern

Ministrul Culturii, constănţeanul Puiu Haşotti, se află la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, după ce a avut o criză hipertensivă, au declarat reprezentanţii unităţii sanitare. Potrivit locţiitorului medicului şef al SMURD, Manuela Guran, ministrului i s-au făcut o serie de analize, fiind consultat şi de către un medic cardiolog. "Ministrul Culturii se află la Spitalul Floreasca pentru investigaţii. El a suferit un puseu de tensiune. Este consultat de un medic cardiolog şi va rămâne o perioadă internat în spital. Starea lui este una stabilă. Era conştient atunci când a ajuns la spital", a spus Guran.

Facem precizarea că ministrul Culturii a acuzat, sâmbătă, la Guvern, "înţepături" în zona inimii, două echipaje SMURD intervenind la faţa locului. Sâmbătă dimineaţă, înaintea şedinţei de Guvern, Haşotti a ieşit din sala de şedinţă, împreună cu ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi. Cei doi miniştri s-au întâlnit pe holul Guvernului cu premierul Victor Ponta. "Vedeţi că întârzii puţin, mă duc cu domnul Cepoi să îmi facă un control, mă înţeapă inima", i-a spus Haşotti premierului, care a intrat în sala de şedinţe. Puiu Haşotti îşi ţinea o mână în dreptul inimii.

Deputatul şi preşedintele PNL Constanţa, George Dragomir, susţine că a purtat o discuţie telefonică cu ministrul Culturii înainte de începerea şedinţei de Guvern şi nu i-a menţionat că ar avea probleme de sănătate. "Nu ştiu ce s-a întâmplat. Am vorbit cu dumnealui cu jumătate de oră înainte de începerea şedinţei şi nu mi s-a părut că ar avea ceva deosebit şi sper nici să nu se fi întâmplat ceva grav pe parcurs. Am discutat despre problemele noastre de partid, dar nu mi s-a părut că ar fi ceva, avea vocea normală, tonus obişnuit. Tensiunea nu vine de la un moment la altul, cred că trăim cu toţii într-o tensiune şi nu cred că ar mai trebui să apară ceva în plus", a declarat, pentru "Replica", George Dragomir, preşedintele PNL Constanţa. Facem precizarea că ministrul Culturii urma să fie prezent şi la Medgidia, acolo unde aleşii locali au decis să-l facă cetăţean de onoare al municipiului. Reamintim faptul că în această săptămână eseistul Andrei Pleşu l-a atacat dur pe ministrul Culturii, declarând că: "suferă de un tembelism acut intelectual şi este de o ireversibilă proastă creştere". Ministrul i-a răspuns acestuia într-un mod foarte elegant, menţionând că îl aşteaptă pe Andrei Pleşu la Ministerul Culturii pentru a-l cunoaşte.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102