REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ministrul de Interne, date din ANCHETA penală: Sunt șanse mari să recuperăm ARMA în zilele următoare. Sunt indicii

Ministrul de Interne, date din ANCHETA penală: Sunt șanse mari să recuperăm ARMA în zilele următoare. Sunt indicii

Replica API 21 august 2018 | 00:23 350

Ministrul Afacerilor Interne susține că sunt șanse mari ca arma furată la protestul din 10 august să fie recuperată zilele următoare, menționând că există indicii referitoare la locul în care se afla arma. Referitor la sprijinul acordat de SRI în acest caz, ministrul a spus că exista un schimb de informații, conform stiripesurse.ro.

"Există aceasta comunicare, schimbul de informații . Sunt indicii dar ar fi mare greala din partea mea sa le devoalez eu. Pot sa va spun ca din informatiile pe care le detin sunt sanse mari sa recuperam arma in zilele urmatoare", a spus Carmen Dan la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ostea de stransura a lui dracnea si amazoana din videle se fac iar de kkt!
2
0
da ma-ta ce zice cand te vede ? Iti spun eu ! zice sa-i sugi cacatul europeanului ! Face bine la tenul tau masliniu de tzigan borat ! Muie dragnea,muie pesede !!!
1
0
s-a aflat de ce au fugit jandarmii la restaurantul de pe ion mihalache . Acolo era ma-ta in wc si sugea pula jandarmilor !
1
2
Ba muie asa a zis ma-ta ca daca jandarmerita era luata la suturi in pizda -singura zona neprotejata de echipament- de catre manifestanti tu ii preparai coliva.Dar asa fiindca labarii ei colegi doar instigau pe altii au arajat-o de un furt.NU ESTI CURIOS SA VEZI CUM TRECE TARFA UN TEST PSIHOLOGIC NECESAR UZULUI DE ARMA? CEI CARE POARTA ARMA IN AGLOMERATII NU-SI DESLIPESC MANA DE PE TOC.Si tarfa se tine de gard,urla ca proasta....Ba muie,spune e in arest tarfa? Ba muie te joci cu arma? Ba muie tarfa e sora-ta!
6
4
cum sa recuperati ceva ce deja detineti, este exact ca priza analfabetei dan, probabil sotul dzeu sa-l ierte incerca sa afle vesti de la desteapta familiae
9
1
pt asta de sub mine : Muie cu cacat animal jegos. Ma-ta e curva ! Eu te fut in gura si tu imi sugi din carat !!! Muie dragnea,muie pesede !!! Analfabetule !!!
9
1
s-a vazut pe sticla cum arata jandarmul care i-a furat arma. Apropo. Tarfa este mata aia care te-a fatat si sorta aia care face trotuarul pe varianta. Muie mai labagiule poate te trezesti dupa atatea droguri trase pe nas.
2
14
Sunt indicii...Si la Cristian Cioaca erau indicii , dar Elodia nicaieri...Cum naiba au vazut pe filmari ca s-a facut, ca s- a dres, si nu s-a vazut cine a luat arma!
8
1
Arma e la jandarmi.Cine a fost la ingramadeala,la curu' tarfei? Doar jandarmi in civil.Ei au lovit-o,au furat-o doar ca langa ei nu au fost fraierii manifestanti care sa loveasca si ei.N-a iesit sceneta cu paralizata.Acum se cauta un fraier cu cazier care sa-si i-a fapta pt furtul armei primind la schimb ceva.
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102