REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul de Interne 'se spală pe mâini' de cazul Ghiţă: Ce a anunţat Sorin Grindeanu despre anchetă

Ministrul de Interne 'se spală pe mâini' de cazul Ghiţă: Ce a anunţat Sorin Grindeanu despre anchetă

Replica API 31 mai 2017 | 00:48 417

Premierul Sorin Grindeanu a făcut un anunţ de ultimă oră în cazul mogului fugar, Sebastian Ghiţă. Grindeanu spune că va avea loc o anchetă pentru a se vedea de ce a putut fugi fără probleme din ţară fostul deputat. Mai mult, titularul de la Palatul Victoria a spus că aşteaptă şi un raport al comisiilor despre instituţiile care l-au scăpat pe Ghiţă.

"Probabil că au fost mai multe instituţii care puteau avea grijă să nu iasă unul sau altul din ţară. A fost o disfuncţionalitate. Trebuie reglată la ministerul de Interne sau Poliţia de Frontieră. Aşteptăm raportul comisiei pe care îl aşteaptă şi doamna ministru. Nu am cunoştiinţă că ar fi venit ceva din Serbia. Nu se comentează sentinţe din altă ţară. Ne aşteptam la proceduri mai rapide având în vedere acuzaţiile statului român la adresa lui Ghiţă", a spus Grindeanu.

Ministru de Interne, Carmen Dan, şi-a permis chiar să glumească pe acest subiect cu jurnaliştii. Apoi, a anunţat că ministerul de Interne şi-a îndeplinit toate îndatoririle în acest caz. "Cu ce să începem ? Cu Ghiţă? Verificările vin în urma unor cercetări ale procurorului de caz. Ştie premierul care e situaţia. Nu e în momentul ăsta competenţa ministrului de Interne. E foarte bine să aşteptăm să vină în ţară şi să dispună procurorul ceea ce trebuie să dispună. Noi am făcut tot ceea ce ţinea de noi. E în derulare o procedură de extrădare. Alte precizări pot face miniştrii de resort", a spus Carmen Dan, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
disfuntionalitati asa se numesc acuma hotia ,necinstea si tradarea,trebuie sa cada niste capete pe linga cel al lui ghita godacul,daca-l mai vedem in viata asta
0
0
sa iasa repede in strada la comanda lui Soros
1
0
Daca vii te executam cum la executat mafiotii pe Ceausescu.
3
0
grindeanu , un scolar care spune ce zice partidul . un nimeni pus la guvern ca sa ne ameteasca cu smiorcaieli lui ..............o marioneta
0
3
atata stie sa faca dna secretar de scoala generala, ordin primit, ordin executat
1
3
prin tine am aflat....sistemul . Daca nu fugeai erai ucis ...prin imprudenta ! Da , asta pateste daca vine , va fi ucis , stie mult prea multe are multi oameni prin care actioneaza , FELICITARI GHITA , DA-LE LA MUIE LA PORTITA !
5
0
O fi avut asta puteri discretionare, dar totusi, hai sa scriem corect romaneste, daca tot o facem! La inceputul articolului se vorbeste despre cazul MOGULULUI fugar! nu?
0
0
mai date-n aia ca tare prost mai esti facand asa afirmatii, ori vrei una doua sa o bage pe mata .....
2
1
Bravo ghita!! Te iubim
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614