REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ministrul de Interne taie în carne vie: urmează DEMITERI în Jandarmerie. Se intră intră eșaloanele inferioare

Ministrul de Interne taie în carne vie: urmează DEMITERI în Jandarmerie. Se intră intră eșaloanele inferioare

Replica API 5 decembrie 2019 | 03:13 476

sursa foto: MAI

Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că există oameni în Jandarmerie care au pus frână Dosarului 10 august, tocmai de aceea vor urma demiteri. Vela arată că demiterile nu vor viza ca întotdeauna doar șefi, ci mai ales persoane din eșaloanele doi și trei, scrie stiripesurse.ro

”Urmează demiteri la Jandarmeria București pentru că avem viteze diferite. Nu spun că neapărat conducerea, dar oameni din eșalonul doi și trei au tras frâna de mână în acest dosar.

Da, urmează demiteri, pentru că au tărăganat livrarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi, din seara de 10 august, ca să le pot trimite procurorilor”, a declarat Marcel Vela.

”Jandarmii m-au dezamagit un pic”, a spus Vela, adăugând că a găsit o reticență extroaoridinară în privința desecretizării Dosarului 10 august.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Disponibilizati 80% din bugetari si nimeni nu va simti lipsa lor,desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!
4
2
La primul miting de amploare cand poporul va dori capul cuiva ne dam frumusel deoparte sa mearga sa-si ia capetele ce doresc.Asiguram pungi pentru capete!
6
2
si din POLITIA LOCALA slugile primarilor fac ce le zic sau trecerea la MAI DUPA CRITERII ....
4
4
Bravo, de-aia v-am votat sa taiati salariile de bugetari nesimtiti. Tineti minte bugetarii au votat PSD.
3
6
Jandarmi lasati sa intre in guvern si institutiile statului pe orice protestatar ca asa e democratic. In felul asta vom face praf statul si tara v-a fi facuta bucati si luata de altii si atunci sa vedeti ce bataie o sa luati numai daca iesiti in strada fara autorizatie nu daca distrugi sau vrei sa intri in guvern.
7
4
Poate ai dreptate daca spui ca jandarmeria nu este politie,mai pune si camerele video,contabilitatea tinuta de computer,firmele de paza sau telefoanele mobile.Astea toate nu existau cu 30 de ani in urma ori politia are nevoie si de birocrati nici viteza informatiei data de camerele video si telefoanele mobile nu este de neglijat.
5
1
Trebuie sa stie jandarmeria ca acum a venit PNL. De ei ar trebui sa aibe frica. Asa ca se trece la represalii.
6
4
Prietene in momentul de fata este cel mai mare deficit de politisti din ultimii 30 ani. Mai intai te informezi si aooi vorbesti!
7
4
"Escule", poti sa demonstrezi un sigur caz de coruptie, dintr-aceata de care ai amintit, in Jandarmerie? Sau doar vorbim
5
4
Foarte bine a facut min.de interne,pt ca cu toate ca sunt mai multi politisti si jandarmi in comparatie cu ultimi 10 de sau 20 ani,traficul de droguri,futurile,pesti sau puterea interlopilor in loc sa scada a crescut pentru ca fiecare infactor are"pila"lui in politie sau jandarmerie.
12
5
Asta era si scopul. Dam afara oamenii din jandarmerie, pentru a-i pune pe altii, eventual cei care fac ceea ce spun, adica cocosatii. Trebuie sa intelegeti un lucru, daca jandarmeria nu ar mai exista, ar fi haos total in tara.
15
13
Dati afara bugetarii care au parazitat pana acum sistemul. Eficientizati toate institutiile bugetare.
22
9
Sunt multi sefi in Jandarmerie care sunt membri PSD fara carnet de membru.
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614