REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu: „Nici pe vremea lui Stalin nu se întâmplau asemenea abuzuri”

Ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu: „Nici pe vremea lui Stalin nu se întâmplau asemenea abuzuri”

Replica API 8 iunie 2018 | 00:33 249

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Paul Stănescu, a susținut, miercuri, la Constanţa, referitor la mitingul PSD ce va fi organizat sâmbătă, 9 iunie a.c., în Capitală, că trebuie „să se audă şi vocea celor care susţin democraţia”.

„Am văzut cu toţii abuzurile care se întâmplă, care s-au întâmplat şi probabil că se întâmplă şi în continuare. Nici pe vremea lui Stalin cred că nu s-au întâmplat asemenea lucruri şi vă spun din experienţa mea foarte scurtă la nivelul administraţiei centrale, atât ca senator, dar şi ca ministru, lucrurile din punctul meu de vedere - şi nu dezvolt acest lucru - nu sunt în regulă deloc. Cred că trebuie să trăim într-o ţară normală, eu cred că toată lumea trebuie să respecte legea, cine nu respectă legea să se ducă acolo unde îi e locul, dar nu toţi oamenii sunt hoţi în această ţară. Nu există aşa ceva!”, a subliniat vicepremiarul Paul Stănescu.

„Trebuie să avem demnitate şi să terminăm odată cu toate abuzurile care se întâmplă în această ţară, din păcate. Vă mai spun ceva, cred că cel puţin din 2000, din păcate nu guvernele, nu cei care au fost vremelnic şi au avut guvernarea ,au avut puterea, numai guvernarea, puterea cred că a fost în altă parte şi nu se poate aşa ceva într-o democraţie cum suntem şi noi, astăzi. Vrem să fim o ţară la fel ca toate celelalte ţări din Uniunea Europeană”, a mai afirmat politicianul.

Reamintimn că sâmbătă, 9 iunie a.c., de la ora 20,00, social democrații organizează un miting de amploare în Capitală, „împotriva abuzurilor de mai mult timp”, după cum a afirmat Liviu Dragnea. La miting sunt așteptați peste 10.000 de oameni, spun social democrații.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stanescu: am furat si ce? acum chiar vreti sa ma legati? asta e abuz...protestez...chem cativa prosti platiti mancati si bauti si va arat ca s nevinovat ca asa zic ei la protest.. asa a incercat si voiculescu sa faca..au iesit cateii a3 la marsul lor..degeaba, apoi becalii cu popii lui ce e un sfant..degeaba...ai gresit platesti frate
2
0
Bravo PSD bravo PSD
2
2
banuiesc ca se refera la ce se intimpla in psd?
1
1
Interlop oltean, put ca haznaua can deschide gura. Doar ce l-au spalat la dosar si grohaie din nou
1
0
Dar de abuzurile PSD-ului la adresa populatiei Romaniei, nu amintesti nimic secatura? Ai dreaq borfasi, nu furati si nu veti fi abuzati.
3
1
pai ce vin numai aia din giurgiu si cta,porcul de stroe zicea ca duce 6000 de pesedisti rosii la mitingul de resuscitare a guvernului w danila prepeleac
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614