REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ministrul Ecaterina Andronescu, prezent la aniversarea Colegiului „Mihai Eminescu”. FOTO

Ministrul Ecaterina Andronescu, prezent la aniversarea Colegiului „Mihai Eminescu”. FOTO

Replica API 18 ianuarie 2019 | 03:17 812

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a sosit în această dimineață la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța, pentru a participa la evenimentele organizate cu ocazia Centenarului acestei instituții de învățământ.

La această oră, la sediul școlii se desfășoară dezvelirea plăcii aniversare, eveniment la care participă, printre alții, subprefectul Ionuț Done, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, senatorul PSD Nicolae Moga, primarul Constanței Decebal Făgădău, inspectorul general școlar Gabriela Bucovală, inspectorul școlar Marian Sârbu, dr. Viorel Tode, prof. conf. dr. Sorin Rugină, rectorul Universității „Ovidius” Constanța, prof. dr. Victor Ciupină.

Sursă video: Primăria Constanța, Facebook

Totodată, cu această ocazie va avea loc și un spectacol la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, Constanța.

După spectacol, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu va merge la Universitatea „Ovidius” Constanța.

"Astăzi trebuie să plecăm frunţile în faţa memoriei profesorilor care au făcut această şcoală să fie ceea ce este astăzi. Să le mulţumim şi să-i asigurăm de tot respectul nostru pe cei care astăzi duc tradiţia şcolii mai departe şi să sprijinim colegiul cu tot ce putem pentru creşterea permanentă a performanţei. Acestea sunt gândurile care mă încearcă în acest moment", a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, după momentul dezvelirii plăcii aniversare.

Ministrul Educaţiei va susţine Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" cu proiecte iniţiate deja, pe care îşi doreşte să le implementeze în şcoli. "Au nevoie de proiectele pe care noi le avem în vedere. De dotarea şcolilor cu o tablă inteligentă şi a elevilor cu tablete. Sper să reuşim proiectul acesta şi să-l ducem la bun sfârşit, este un pas spre creşterea performanţei pentru o generaţie care a venit de acasă cu utilizarea tabletei în minte şi în mânuţele lor. Noi nu trebuie să-i întoarcem aici numai la cretă şi la creionul cu care scriu pe caiete. Este un salt în formarea elevilor prin utilizarea tehnologiilor", a precizat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari absolventilor si profesorilor liceului. Aniversarea e a noastra si nu a politrucilor taietori de panglici.
3
0
Cine poate sa spuna, cu argumente, ca Katy a noastra nu s-a prostituat? Nu era impotriva guvernului? Pentru o paine calda, i-a luat-o si lui Dragnea. Toate puslamalele din poza...cu inculpatul de prea fericitul pe pamant. Dar, ce, altii nu ar fi fost curve? Ete nah. Daca ar fi fost altii in functie, la fel s-ar fi prostituat.
2
0
Trebuia sa-i faceti o placuta comemorativa si scriitorului Eugen Lumezianu fost profesor de romana al acestui liceu.
1
0
Doamne,vino Doamne ! Sa vezi ce-a mai ramas din oameni .
3
0
Asa e la consiliul judetean, unde se dau premii pe mandat politic. Ceilalti copiii talentati care aduc faima orasului sunt aruncati la gunoi. Dar ce sa inteleaga niste gunoaie si paraziti.
5
1
Cu jegosu de teodosnicu acolo, cu rugina care isi taraie basinile mai colea, cu fripturisti pentru un nou mandat in parlament si nimanui nu ii pasa de invatamantul de forma din RO.Elevii si studentii...participa la proteste rezist pe ruptelea, in semn de dispret!
8
1
o batrinica trecuta de 65 de ani care conduce destinele invatamintului romanesc ! trist ,
6
1
Ce cauta pe acolo futu le muma in cur de hoti?numai hoti,numai falsi,numai protocoale,hop si popa,ba cand va potoliti?Chiar nu aveti de gand?Vreti cu Rusia Turcia, Israel si China cat se poate de mult pe China Futu v as creierele alea de la CHOP CHOI vi se trage v am zis sa nu mai mancati de la chinezi!Sunteti o rusine pisa m as pe ziua cand v ati nascut toti!
6
1
Numai infractori in poze!
11
2
Toti spagarii nenorociti din judet care de ani de zile isi bat joc de educatie si de cetatenii judetului in general - ei sunt marile personalitati - nulitati jalnice si au mai adus-o si pe matracuca asta care a distrus invatamantul. Sa mergeti toti la brutarie si acolo sa va etalati personalitatea! O MARE RUSINE!!!
12
1
Sper sa corecteze tot ce a gresit manuale gresite spagi in invatamant pr promovare .Cred ca emomentul sa faca ce niu a fascut la timp
5
4
O, Doamne !? Iar cu flori, pupincuristi, poze, pupaturi si popi ?? Ce ati facut, ce faceti pentru invataman lingailor ? A, sunteti in campanie electorala...! Unde-i madam frunte ingusta minte scurta !? A, e cea cu ochelarii de soare! Ati facut PRAF INVATAMANTUL, ciumatilor !
19
0
De ce merge la Ovidius, ce sa vada mizerie si nulitati de profesori.
21
2
Rusine mafiei PSD care ingroapa Romania
19
3
Daca toti acesti ... domni .. stiti, sunt si oameni , in loc de poze si pupaturi , ar face efectiv ceva in a EDUCA acest neam , ar fi intr-adevar o minunata treaba. Ei sunt prea putin insa, interesati de cum intra si cum oese un copil din scoala. Da bine ca vine campania ...
17
0
Ce cauta lingaul impostor de Popescu acolo, se da cumva ceva de mancare?
16
4
Mogalaule, cum e legea pe care ai votat-o, fumatul langa unitati de invatamant interzisa. Dar tu ce faci de fata cu toata lumea si cu presa si madam Andronescu ministra tu fumezi langa liceu. Halal exemplu esti hotule pentru tara asta si oamenii din ea. Nu ca altii de la alte partide sunt mai buni. Macar daca te doare in p.la de toti cetateni stai naibii acasa expiratule
23
0
ce cauta moga
14
0
distrugatoarea,invatamintului,o rusine
19
2
Ii da afara pe jalnicii conducatori?
14
0
Vreo 70 de ani de invatamant se poate spune , ca de 30 de ani va bateti joc de el.Si vii sa te mandresti cu ce au reusit sa faca altii ca ceea ce s- a facut in mandatul tau de ministru se cheama dezastru.Astia nu mai au nici rusine, nici demnitate.De ce nu sunt prezenti fosti profesori, directori care au condus institutia de invatamant, elevi care au facut cinste scolii?L- ati adus pe Teodosie...si altii.
20
0
Eu am iesit in poze dar limbistul pupincurist de Miu nu a iesit ! Ha Ha Ha
6
3
eu, in locul tau, m-as ascunde. Tu ai distrus invatamantul din Romania
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920