REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ministrul Economiei anunță când ar putea fi deschise restaurantele: Toate procedurile sunt stabilite

Ministrul Economiei anunță când ar putea fi deschise restaurantele: Toate procedurile sunt stabilite

Replica API 14 iulie 2020 | 22:37 1515

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, arată că s-au stabilit toate procedurile și condițiile pentru redeschiderea restaurantelor, însă se urmărește evoluția pandemiei pentru a vedea exact data la care pot fi deschise restaurantele.

Virgil Popescu

”Dau asigurări românilor că Guvernul României este unul responsabil, cautăm permanent soluții, dar ele trebuie sprijinite de români prin respectarea regulilor sanitare. Numai așa vom putea lua, de exemplu, noi decizii în privința redeschiderii restaurantelor de interior. Noi la Ministerul Economiei suntem pregătiți, procedurile sunt deja stabilite, însă urmărim cum evoluează epidemia determinată de noul coronavirus”, scrie Virgil Popescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si pe idiotul alalalt de la finante daca i asezi la masa cu o cioara bijnitara cu 4 clase ii face ala praf pe amandoi la afaceri. Si apoi ajunge ministru ca vine celalalt prost Lucovid si l propune. Iar retardatul de Wuhannis semneaza. Si daca stau ai ma gandesc cred ca nici n ar fi o solutie rea in comparatie cu catastrofele de la pnl usr si plus. Sigur reuseste cioara sa faca de bani toata Europa si SUA. O sa ne respecte toti la cum o sa i jumuleasca escrocul.
4
0
CE asigurari sa ne dea POPLEAC asta? Te uiti dor la fata lui si iti dai seama ca baietelul nu stie nici sa treaca strada de unul singur!
5
0
ca "cand vor putea fi deschise"? Totul s-a stricat pe lumea asta. Incepand cu presa
4
0
Ce ma, isi strica nevasta-ta unghiile in bucatarie ?
2
0
Ce deschideti ma? Voi nu sunteti in stare decat sa distrugeti.Cand deschideti? Ca de pe vremea lui Ceausescu dupa 15 august scadea numarul de turisti.Voi sunteti mult prea prosti nu stiti nimic despre turism.Dupa 15 august se incepea planul restructurarilor, la 1 septembrie putini mai aveau ici colo cativa turisti. Eu tot am o intrebare pentru dobitocii astia destepti:De ce in alte tari in interiorul restaurantelor si hotelurile turistii nu poarta masti? Ex.Anglia.De ce subminati economia tarii? De ce abuzti si hartuiti populatia in restaurante,baruri cu amenzi? Tradatorii economiei Rpomaniei!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218