REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ministrul Economiei: Sistemul Energetic Naţional funcţionează, în prezent, la parametri optimi

Ministrul Economiei: Sistemul Energetic Naţional funcţionează, în prezent, la parametri optimi

Replica API 24 martie 2020 | 00:00 593

Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi şi nu sunt probleme de aprovizionare în aceste momente, afirmă ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

"În aceste momente nu există probleme, iar Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi. În fiecare companie s-au luat măsurile necesare pentru a-i proteja pe angajaţi, care fac o muncă esenţială în această perioadă de criză, pentru fiecare dintre noi", a declarat Virgil Popescu, conform unui comunicat, scrie Agerpres.

Totodată, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a subliniat că cei care lucrează pentru buna funcţionare a Sistemului Energetic Naţional reprezintă o echipă de profesionişti, care efectuează "o muncă vitală în această perioadă".

"Ei sunt cei care ne permit că avem căldură în case, energie electrică şi gaze, care acum sunt esenţiale pentru spitale, dar şi pentru fiecare român în parte. Indiferent dacă vorbim despre sectorul de producţie, transport sau distribuţie, avem de-a face cu oameni cu un profund sentiment al datoriei şi al responsabilităţii faţă de comunitate. Munca lor este vitală în aceste momente şi vreau să mulţumesc fiecăruia în parte pentru devotamentul pe care-l dovedesc. Sunt o mulţime de eroi tăcuţi în această perioadă, care se află în prima linie, care fac ca ţara, societatea şi economia să funcţioneze cât de cât normal, iar noi le datorăm măcar un gând de recunoştinţă", a spus Virgil Popescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102