REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ministrul Ionuţ Stroe a vizitat baza sportivă a Academiei Gheorghe Hagi

Ministrul Ionuţ Stroe a vizitat baza sportivă a Academiei Gheorghe Hagi

Replica API 19 august 2020 | 16:46 1227

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a vizitat, miercuri, baza sportivă a Academiei Gheorghe Hagi, însoţit de proprietarul clubului şi de preşedintele FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Popescu.

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Conform site-ului oficial al grupării din Ovidiu, ministrul a vizitat întreg Complexul Sportiv al Academiei Gheorghe Hagi, ce cuprinde cele 8 terenuri de antrenament, hotelul care se construieşte în cadrul bazei sportive, vestiarele, zona VIP şi sala de trofee a clubului.

Stroe a discutat cu Hagi şi Popescu pe tema modului în care sportul poate fi dezvoltat, criteriile ce stau la baza formării şi dezvoltării unei baze de jucători.

La final, ministrul Tineretului şi Sportului a declarat că din punctul său de vedere statul are obligaţia de a sprijini proiecte de succes precum Academia Gheorghe Hagi.

"Mi-am dorit enorm de mult să văd acest proiect de succes realizat de ''regele fotbalului românesc'' care este Gică Hagi. Să văd cum acest om pe forţa lui a reuşit în sport atât ca performanţă, pentru că a câştigat o dată campionatul, cât şi prin centrul de copii şi juniori. Viitorul... titulatura clubului spune tot. Gică Hagi a realizat ceea ce şi noi, ca misiune publică, ar trebui să facem, adică să ne ocupăm de viitorul sportului. Aceste proiecte trebuie sprijinite pentru că e nevoie. Din punctul meu de vedere este obligaţia statului să sprijine aceste proiecte de succes şi în egală măsură multiplicate, dacă se poate. De asta mi-am dorit să vin aici şi să văd ce a realizat Gică Hagi. Din lucrurile pe care le-am văzut aici toţi avem de învăţat... pentru a încerca şi noi mai departe să dezvoltăm sportul românesc. Gică Hagi a ales să rămână în fotbal şi să construiască... 40 de jucători în Liga I, 11 jucători la lotul naţional de tineret... sunt lucruri incredibile realizate de el într-un timp foarte scurt", a afirmat Stroe, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmeaza sa mearga la stana Becali, acolo branza e mai multa !
1
1
sa mi halesti durerea
0
0
Te doare cacatul, sa mearga si la Farul.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218