REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ministrul Justiției despre Lazăr și Kovesi: Nu le-am sugerat să își dea demisia

Ministrul Justiției despre Lazăr și Kovesi: Nu le-am sugerat să își dea demisia

Replica API 14 martie 2017 | 00:22 360

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat luni că nu a sugerat nici șefului DNA, Laura Codruța Kovesi, și nici procurorului general al României, Augustin Lazăr, să își dea demisia, ci doar ''a evocat o instituție din Codul muncii''.

"Nu le-am sugerat să-și dea. Am spus și am rugat să nu se speculeze pe tema aceasta și am evocat o instituție care există în Codul muncii. Oricine poate să-și dea demisia, nimeni nu e obligat să muncească ceva împotriva voinței lui", a precizat Tudorel Toader, la Ministerul Justiției, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa arata ministrul. Si asa si e, o papusa in mana lui Dragnea, o alta sluga care vrea sa loveasca in interesul PSD si al penalilor, in justitia din romania, in procurori si DNA. Hai SIKTIR !!!!
0
0
sa o pupi in bugeaverca pe codruta cand are bulion si putin miros de la ciclul menstrual...pupaciosule !
3
0
pentru cei doi de sub mine spun cu siguranta ca sant niste zombi deoarece habar nu au de unde vine toader, iar despre ploconorii ce executa doar ce vor si la ordin cred ca trebuie sa dea socoteala nu doar demisia de onoare, au f. multe bube si nu merita sa iasa la pensie cu mormane de bani !
1
5
ciordache v 2.0 .... un zero barat, alt locotenent kamikaze al lui Dragnea
5
2
Slugoiul lui Dragnea distruge justitia.
5
6
din bun simt ar trebui URGENT SA SI DEA DEMISIA.DEMISIA DE ONOARE!. Daca nu ai onoare esti un NO NAME SAU ZERO BARAT.
6
5
partidele de opozitie sunt pe cale de disparitie, centralizarea este din ce in ce mai pregnanta in toate domeniile, nimeni nu mai are voie sa critice, parlamentul a inceput sa semene cu marea adunare nationala, nimic nu se dezbate si se voteaza cu adevarat exista o singura opinie aceea a liderului cum zice ala asa se voteaza, devenim fara sa ne dam seama din nou RSR
2
7
Ca daca ar fi avut bun simt, si-ar fi dat ei demisia! Este normal sa faci turul ambasadelor? De ce au facut dosare la comanda, cu cei de la SRI? De ce si-a dat Coldea demisia? Kovesi nu este o jurista de calitate, chiar si Curtea Constitutionala i-a constatat abuzul! Atentie din Curtea Constitutionala fac parte, Daniel Morar, Livia Stanciu, Mona Pivniceru si altii!
8
2
Iar tu ai trebui expulzat in Korea De Nord...
7
7
Aceste persoane au facut foarte mult tari.trebuie judecate pe stadion ca in china pt inalta tradare.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367