REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministrul Justiției, în vizită la Poarta Albă! Un deținut se lăuda pe Facebook chiar din pușcărie

Ministrul Justiției, în vizită la Poarta Albă! Un deținut se lăuda pe Facebook chiar din pușcărie

Replica API 25 august 2017 | 00:00 206

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a ajuns la Penitenciarul Poarta Albă, joi, 24 august. Și, din câte se pare, el a nimerit în plin scandal și asta pentru că, pe site-ul sindicaliștilor au fost publicate poze cu un deținut, care posta poze pe Facebook chiar din pușcărie. Subiectul legat de acea persoană privată de libertate, adică Eugen Batală, a fost adus în atenția opiniei publice de către cotidianul Replica de Constanța încă din februarie 2016.

"Colegii ne informează că ministrul justiţiei, Tudorel Toader, tocmai a intrat în Penitenciarul Poartă Albă (joi, 24 august), loc bine cunoscut pentru vipurile care s-au făcut că fac puşcărie de-a lungul timpului. Bine c-a durat vreo două ore drumul, au avut timp să dea cu var şi să-şi amenajeze traseul de vizitare pentru aşa oaspete de seama. N-avem aşteptări să găsească problemele pentru că nu se pricepe, dar măcar vede cum arată puşcăria cu pricina", au spus sindicaliștii.

Și, se pare că ministrul a ajuns în plin scandal și asta pentru că au tot început să fie distribuie poze cu un deținut, pe care chiar el le-a postat pe rețelele de socializare în timp ce se afla în detenție! Subiectul a fost abordat de reporterii Replica încă din februarie 2016. La acea dată, Eugen Batală, ajungea din nou în arest după ce a ameninţat cu un cuţit un poliţist şi i-a rupt uniforma. Însă, individul nu este la prima abatere, el fiind cercetat în mai multe dosare penale, chiar şi condamnat pentru ultraj.

A stat prin Penitenciarul Poarta Albă, dar şi prin altele din ţară, iar pagina sa de Facebook poate confirma aceste lucruri. Ce este cu adevărat strigător la cer se leagă de faptul că individul are poze din celulele din închisoare, în care apare în diferite ipostaze, ba cu un telefon, ba cu bani, ba în timp ce este tatuat, ceea ce întăreşte toate presupunerile cum că deţinuţii au o libertate de “mişcare” fantastică. Reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au declarat, pentru „Replica” de Constanţa, că au analizat fotografiile cu pricina şi că acestea nu sunt făcute acolo.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care isi dadea nevasta la pula?
1
2
eu am auzit ca pentru mama dvs a pregatit o celula cu aer conditionat .
3
5
sa ii ei lui zdragnea chilotii sa ii sugi.
4
7
Scopul vizitei este amenajarea unei celule de 5stele pt seful sau,dl Dragnea.Daca si incercarea asta de a pune laba pe justitie esueaza,dl Dragnea nu scapa.Si de aceea unealta sa,surubelnita tudorel,si-a luat cateva zile de concediu pt a mai aranja putin patul sefului.
6
5
umbla prin tot felul de mijloace...bagat limba in cur la ministru ptr interesele lor.
4
1
A venit sa-i vada pe Mate si pe Banuta, care baga droguri si telefoane un puscarie.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108