REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Justiției: „Problema corupției este încă nerezolvată, dar trebuie combătut și traficul de persoane“

Ministrul Justiției: „Problema corupției este încă nerezolvată, dar trebuie combătut și traficul de persoane“

Replica API 25 octombrie 2020 | 00:00 1141

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, susține că problema combaterii corupției în România încă nu este rezolvată, dar pe lângă această luptă autoritățile din domeniu trebuie să se concentreze și pe traficul de persoane. Mesajul a fost transmis de ziua europeană a justiției sociale, sărbătorită pe 25 octombrie.

Cătălin Predoiu

„E o bună ocazie să reafirmăm imperativul refacerii legilor justiției, a codurilor penale și a infrastructurii logistice a justiției, alături de acoperirea posturilor vacante din magistratură și personalul de specialitate.

Fără investiții permanente în sistemul judiciar, nu se pot obține rezultate, așa cum fără investiții în economie, nu se poate obține creștere economică.

În următorii ani, alături de prioritatea combaterii corupției, problemă încă nerezolvată, se profilează cu prioritate combaterea crimei organizate și a traficului de persoane, inclusiv de minori, prin anchete solide și sentințe severe în toate dosarele în care există probe.

Crima organizată și traficul de persoane sunt incompatibile cu statutul României de țară membră a UE și NATO.

Mulțumesc tuturor celor care slujesc justiția, pentru eforturile lor de a contribui la un serviciu public aflat în slujba cetățenilor și companiilor”, a scris Predoiu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca si cum nu exista personal pt a se ocupa simultan de coruptie si trafic.Problema e ca interlopii sunt oamenii lor de casa,ai borfasilor din justitie,iar politia tine de 6
2
0
spagarii corupti sunt procurorii si judecatorii muisti !!! Acolo e buba tarii !!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614