REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ministrul Justiţiei vrea schimări la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie: 'Niciodată nu am vorbit despre desfiinţare'

Ministrul Justiţiei vrea schimări la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie: 'Niciodată nu am vorbit despre desfiinţare'

Replica API 17 iunie 2019 | 00:48 496

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, doreşte să opereze anumite schimbări în modul în care funcţionează Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Aceasta neagă că ar fi dorit să verifice activitatea procurorilor de la SIIJ sau că ar fi susţinut desfiinţarea Secţiei, aşa cum s-a speculat în presă, scrie stiripesurse.ro

"Niciodată nu am vorbit despre desfiinţarea acestei secţii. Plus, niciodată nu am luat în discuţie ca Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie să fie sub coordonarea Ministerului de Justiţie, ci doar am luat în discuţie să fie sub coordonarea plenului CSM, pentru că acum este doar sub coordonarea unei secţii din CSM şi anume cea a judecătorilor", a afirmat Ana Birchall, potrivit Antena 3.

Potrivit legii, SIIJ funcţionează deja sub coordonarea plenului CSM. Potrivit articolului 88 indice 1, alin. (4) al Legii 304/2004, "Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie este condusă de un procuror-şef secţie, ajutat de un procuror-şef adjunct, numiţi în funcţie de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, în condiţiile prezentei legi." Pe de altă parte, Secţia pentru procurori a CSM a refuzat să se implice în numirile de la SIIJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma -ta e in duet cu nevasta - ta , sug pula si se bat pe ea , ii spun " te mananc nebunatico !" e o placere cu ele , dai un ban dar merita ! ai pupat - o ,boule ? fii sincer , mai bine ne pupai pe noi direct in pula !
3
6
Cand se intoarce ma-ta de pe centura va asteptam sa va dam o mooie!
6
3
sa-i dam la muie sotiei tale , are lisa de pula , tu stai pe fb . Muistilor , tot saraci sunteti !
3
6
Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. URGENT TAIATI PENSIILE SPECIALE CARE SUNT FURT DIN BANUL PUBLIC! P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai crede HOTILOR! CALAII tari si-ai romanilor asta sunteti.
8
1
Doar o alta curva proasta din acest guvern penibil!
2
0
D-na Min Just, Ana Birchall,poate din Respectul Justitiei romane si pentru functia care o detineti si sunteti sau vreti sa deveniti un adevarat om al dreptati,va recomand cu mare incredere,sa verificati pentru cunostintele dsv generale,structura asta mafiota de Cosa Nostra de C-ta-Medgidia,in frunte cu Prc Mandarina SIIJ adusa arma letal cu laser,sa apere Politicieni hozii ai Ro.Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor,daca sunt pe bume magistrati cu adevarat juramant.Cred ca il are pe Jur Kol Nidre,fara valabilitate.Ca eu iam verificat 18 ani.fac dreptate numai prin spagi si martori adunati de
5
0
Bravo d-na! Felicitari si mult curaj! O femeie desteapta, cu principii,... Se misca bine, stie ce vrea. E CORECT ce spune, are dreptate.
6
2
Sa ne intelegem. In Sectia Speciala lucreaza procurori. Ei fac ce vor. Te desfiinteaza ca procuror daca ai gresit. Daca nu, te lasa n pace. Care i problema? Sa aiba grija procurorii sa nu greseasca. Asta i normalitatea.
5
3
Ideea e ca procurorii trebuie sa faca ce vor. Cu un dosar in care li se pare ca probabil ai facut ceva nashpa te-a desfiintat politic si daca au gresit isi cer scuze si atat. Cand preiau puterea PNL-usr-Ponta desfiinteaza sectia. Repetam procurorii trebuie sa fie liberi sa faca ce vor . "Succes".
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920