REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ministrul Mișa: Cifra de afaceri din economie a crescut cu 9,5%, iar profitul brut cu 8,4%, în primele șase luni

Ministrul Mișa: Cifra de afaceri din economie a crescut cu 9,5%, iar profitul brut cu 8,4%, în primele șase luni

Replica API 8 noiembrie 2017 | 00:25 417

Cifra de afaceri din economie a depășit 609 miliarde de lei, în primul semestru, în creștere cu 9,5% față de perioada similară din 2016, iar profitul brut a urcat cu 8,4%, a declarat ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, în Plenul Senatului, la dezbaterea moțiunii simple depusă de Opoziție, prin care se cere demisia acestuia, relatează Agerpres.

"În primul semestru din 2017, conform datelor din bilanțurile contabile, cifra de afaceri pe total economie a depășit 609 miliarde lei, în creștere cu 9,5% față de semestrul I din 2016. De asemenea, profitul brut a crescut cu 8,4%, conducând la o rată a profitabilității de 6%. Nivelul disponibilităților în lei și valută la dispoziția Trezoreriei statului aflate în soldul contului curent general al Trezoreriei la această dată acoperă peste șapte luni necesar brut de finanțare. MFP a obținut cel mai scăzut cost istoric pentru maturitate la euroobligațiuni în valoare de un miliard de euro, cea mai mică dobândă obținută de România vreodată", a spus Mișa.

El le-a mulțumit senatorilor, la începutul discursului, pentru "oportunitatea de a prezenta situația economică".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum iti permiti sa recomanzi protestatarilor ''CITITI ORDONANTA SI GANDITI SINGURI'' atata timp cat ptr voi gandeste un singur penal iar voi nu mai ganditi nimic?, daca taceai, filozof ramaneai. Nu aveti voi nici un drept sa dati indicatii oamenilor corecti, dai indicatii cand esti corect, dar cum voi sunteti o natie de borfasi , hoti, excroci, analfabeti....
1
0
Prostovanilor de mai jos,cifra de afaceri si profitul brut nu inseamna ca a crescut disponibilitatea patronilor de a da angajatilor mai mult din acel profit! Apoi,sa ziceti multam ca nu s-au taiat salariile cu 25% ,cum au procedat cei pe care-i iubiti acum,cei cica de dreapta curului. Blegii astia de pesedei au reusit macar sa puna frana prabusirii in gol a Romaniei,macar acum gliseaza in jos cumva in panta lina,dar sunt sanse sa se stopeze declinul adus de iubitii vostri basanai si Ciolosei.
1
1
dupa ce spune asta....inseamna ca a crescut nivelul de trai, care nu se vede. Inainte de a vorbi, conecteaza creierul cu gura? latrai slugarnici!
2
0
pui lupul cioban la oi.unde este un machidon-NICIODATA afacere curata.cea mai periculoasa si mafioata etnie dupa tigani pe locul 2.
3
0
Nenorocitilor, excrocilor, borfasilor, javrelor, jigodiilor, hotilor, analfabetilor, nemernicilor nu veti scapa, la puscarie cu voi-mincinosi ordinari, nu jucati alba neagra cu noi idiotilor
4
0
Mai tampitule tu crezi ce spui
6
0
Vrajeala machedonasului ! Cine te crede ?! Esti "pe langa"....dispari ! Demisia !!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218