REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ministrul Muncii a făcut ANUNȚUL: ce se întâmplă cu pensiile speciale din România

Ministrul Muncii a făcut ANUNȚUL: ce se întâmplă cu pensiile speciale din România

Replica API 29 ianuarie 2021 | 19:59 2161

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat, joi, că cinci milioane de pensii vor fi recalculate în următoarele 18 luni, această evaluare fiind prima după cea realizată în perioada 2005 - 2010. „Am văzut ce înseamnă ca unii români să fie mai egali decât alții”, a spus Turcan. Aceasta a abordat și subiectul pensiilor speciale, pe care PNL a promis că le va elimina, scrie stiripesurse.ro

"Pensiile speciale intră și ele în preocuparea noastră și am aplelat la consultanți încât să asigurăm un echilibru între cotizare și prevederile privind legile speciale de care beneficiază", a spus Turcan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt militaru mare conteza doar salariul din ultimile 6 luni ,ori pt militarul mic se pune doar 0,25 puncte de pensie activitatea de militar.O tara 2 armate..Am inteles ca nu se calculeza la fel pensiile ,dar de ce se indexeasza la fel ?Poate ar trebui indexate separat.
0
0
ca militar mi s a stabilit prin contract ca pot trece in rezerva dupa 26 ani de serviciu in conditii speciale de munca cu o pensie militara care va fi aproape cat media salariilor din ultimele sase luni de activitate si ca voi contribui la aceasta pensie cu 25% din salariu reprezentand cas si inca 9% pentru pensie suplimentara. deci 34%. aceste pensii se platesc militarilor si politistilor de pe vremea lui cuza. nu sunt inventate acum. pensiile inventate acum sunt cele ale magistratilor parlamentarilor avocatilor primarilor. astea sunt speciale si trebuie sistate. si sunt de acord cu misu
1
1
CU PENSIILE SPECIALE SA ISI CUMPERE PAMANT SA IL TRAGA PESTE EI !
3
1
Nu le mai dati voie sa munceasca la stat dupa ce se pensioneaza la 47 de ani din armata si politie. Este bataie de joc ca romanii sa le plateasca si pensia si salariul. Sa aleaga.
7
1
nu numai cu pensiile ! ei stau acolo unde i am pus noi bine mersii pe salarii nesimtite, maresc averile , angajeaza neamuri si cunostiinte si la un moment dat cand siau facut plinul o zbughesc linistiti pe functii pregatite si tot asa de banoase!muncitorii, taranii , pensionarii se raresc incet, incet dar pe ei nu i deranjeaza au averi stranse !
5
0
DU-TE DU-TE DRACULUIIIIIIIIIIII scarba
7
3
La 42-45 ani ies la pensie cu pensii speciale si a doua zi se inadreaza la Trangaz ,Electrica etc , cu salarii babane.Si tot ei cer indexare cu 40%.
15
3
Cinea a iesit la pensie sa nu mai aiba dreptul sa munceasca la stat.Sa se duca la privat sau sa stea acasa.
12
2
..,.VOR FI INDEXATE...LUNAR...CU 40 PROCENTE.,..ASA CA SA VA CRAPE...PIPOTA...
5
8
rezultatul contributiei .Specialii tb sa returneze banii incasati nedrept,cu dobanda si penalitati.Lista specialilor e totusi buna,stim cine sunt lichelele ce tb eliminate,curatirea Romaniei tb inceputa cu ei.Se vede cu ochiul liber ca girafa reprezinta interesele specialilor, tb sa priceapa ca vine si ziua ei,la Targusor
9
6
Guvernantii de orice culoare ne cred prosti sau retardati desi totul in tara asta este construit prin munca asta, totusi curva asta intrece orice limita. Dupa ce PSD ul a clocit 2 ani o lege a pensiilor rezonabila si dupa inca un an s-a aprobat vine oaia asta Turcan sa ne spuna ca face alta lege. Cretina asta si majoritatea colegilor ei parlamentari au aprobat si vechea lege care acum nu mai este buna. Chiar va bateti joc de noi?
14
4
Daca noi intram in preocuparea voastra se poate si invers sa intrati si voi in preocuparea noastra.La gradinita ai furat cumva carioca colegului de banca?
7
3
evaziunea fiscala facuta de privati-corporatii??!?!?!!?!?!?!? economia subterana???!??!
12
2
Azi anunta ca se pregateste OU pentru a s iesii la pensie la 70 de ani. Pe lume traieste individa asta de nu stie ca aceasta optiune este deja in uz ?
11
1
terminati cu praful asta in ochi! Impozitati marile averi si afacerile multinationalelor! Puneti 20 de ani inchisoare la evazionisti si la patronii care folosesc munca la negru!!! sa vezi atunci PIB dublu
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614