REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ministrul Muncii a RĂBUFNIT pe tema tăierii pensiilor și a salariilor bugetarilor: Să oprim manipularea

Ministrul Muncii a RĂBUFNIT pe tema tăierii pensiilor și a salariilor bugetarilor: Să oprim manipularea

Replica API 20 noiembrie 2019 | 00:00 196

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat că toate pensiile și salariile vor fi livrate la timp și a precizat că își dorește ca „manipularea” din spațiul public privind eventuale întârzieri ale plăților să înceteze, deoarece există și alte subiecte care pot fi exploatate politic, conform Mediafax.

„Îmi respect mandatul de a ne asigura că toate pensiile se plătesc la timp, că toate pensiile se plătesc în cuantumul la care pensionarul are dreptul. Aș vrea să opresc manipularea din spațiul public reafirmând foarte ferm: nu vom tăia pensiile, nu vom tăia salariile. Cer tuturor celor care întrețin manipularea să se oprească. Există suficiente alte subiecte pe care le pot exploata politic dacă doresc, nu viața pensionarilor, pensia oamenilor, respectiv salariile meritate ale oamenilor”, a declarat ministrul Muncii.

Violeta Alexandru a mai subliniat că politica nu are nicio legătură cu livrarea pensiilor.

„Aș vrea să oprim orice manipulare legată de faptul că acest guvern întârzie în mod intenționat plata pensiilor sau că ar scădea salariile ca să pregătească terenul pentru a nu le mai da deloc sau pentru a scădea nejustificat”, a mai spus ministrul.

Precizările vin după ce în spațiul public, au fost membri PSD care au precizat că Guvernul Orban va aduce austeritatea și nu vor mai fi livrate pensiile și salariile.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa inceapa cu salariul ei.
3
3
ciumatilor , pe 24 noiembrie, practic peste cateva zile, o sa culegeti roadele acestor minciuni ordinare cum ordinara analfabeta viorica minte cu nerusinare- ficiorul ei a fost plantat , ca si ea de altminteri, intr-un post cheie- caracteristic odraslelor analfabete ciumate- fara concurs- in aceiasi zi cu ea. Nu iti este rusine bucatareaso sa ne minti in fata?
4
6
Jos urata asta
5
3
a crescut euro, cresc preturile si automat scade pterea de cumparare deci scad salariile! atata lucru nu pricepeti si mai radeti ce dancila cu aria cercului ti-ai dreacu de manipulatori!!!
12
1
Ptiu, drace! Urata femeie! Ceva din seria Pruna, Macovei sau Cristina Guseth. Si toate din astia de la putere. Cum dracu se face ca sunt toate asa de urate?!
10
3
Pai voi ati oprit ceva cat ati croncanit in opozitie? Sau acelasi bat cu care ati dat voi, daca e apucat de capatul celalalt si va pocneste repetat in dintisori, devine suparator... Lasa, ca Turcanu si Citu stiu cat au dat cu batul ala. Iti explica ei cat de rosu-ti va fi curul la sfarsit!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367