REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
1.4° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

Ministrul Muncii, anunț crucial pentru toți pensionarii

Ministrul Muncii, anunț crucial pentru toți pensionarii

Ana Maria LIPAN 1 octombrie 2023 | 09:55 1221

„Noua lege a pensiilor vreau să le răsplătească anii de muncă în condiții grele. Vreau o lege care să aducă respect și echitate”, susține Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, marcată la 1 octombrie, informează stiripesurse.ro.

Ministrul Muncii, anunt crucial pentru toti pensionarii

„E o zi importantă pentru mine ca ministru care, prin mandatul meu, mi-am asumat să cresc calitatea vieții celor 5 milioane de vârstnici, din care 4.765.133 sunt pensionari în sistemul public. Am menționat numărul exact pentru că fiecare contează. Iar noua lege a pensiilor vreau să le răsplătească anii de muncă în condiții grele. Vreau o lege care să aducă respect și echitate”, a scris duminică ministrul pe Facebook.

În mesaj, Simona Bucura-Oprescu le urează vârstnicilor viață lungă, cu sănătate, bucurii și cu oamenii dragi alături. „Apăsarea sufletească a vârstnicilor români nu este doar nivelul veniturilor, ci și dorul. Dorul de copiii și nepoții plecați din țară printre străini, dorul de oamenii pe care îi iubesc. Trebuie să le acordăm respect în fiecare zi, atât ca reprezentanți ai statului român, prin politici publice, dar și noi ca oameni: să petrecem timp cu ei, să le cerem sfatul, să le oferim o îmbrățișare! N-au avut o viață ușoară. Și n-o au nici acum, să recunoaștem cu toții, dacă vrem să schimbăm ceva! Cum ar fi ca ridurile de pe chipurile vârstnicilor să fie mai degrabă de la momentele în care au zâmbit?”, adaugă ministrul Muncii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sau MANGLE marca statul roman
6
0
Mananci rahat
4
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
8
0
Cine ti-a scris mesajul? Va doare-n cot de cei mai multi din tara asta!
8
0
Nu toți sunt pensionari.la unii sunt indemnizatii sociale.nu ne mai amestecati pe toți în aceeasi"oala".
9
1
Curios, v ați a-mi titdeziua pensionarilor, nu ne ajuta cu nimic minciunile voastre, nu de ele avem nevoie, concret, când, cum, și cât. Budai a vorbit seara de seara de grija fata de bunici, ne am lămurit. Ca fapt divers, nu sta îți propui ci noi, întreg colectivul la care trebuie sa decidă și apoi trebuie consultații experții în domeniu, nu de alde numiții în funcții pe principiul prieteniei, amanți, amante. Ne a ajuns cuțitul la os. Nu mi am imaginat cata perfide poate exusta o tr o ființă umană. Pensiile speciale aveți interdictie sa va atingeți de ele? Cum va puteți bate joc de noi în halul asta, indretandu va atenția constant numai de asistații sociali? Credibilitatea dvs este zero
10
0
Despre ce echitate vorbiti daca mariti pensiile puturosilor (care au contribuit foarte putin sau deloc) luand banii din pensiile celor care au contribuit si de 10 ori mai mult ?
13
2
Contributivitatea este dovada de respect, nu pomana puturosilor "pacanitori"!!!!!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302