REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Muncii iese la atac, după ultimele declarații ale celor din opoziție: aveți deja o listă lungă de aberații

Ministrul Muncii iese la atac, după ultimele declarații ale celor din opoziție: aveți deja o listă lungă de aberații

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:00 164

sursa foto: Facebook

Ministrul Muncii, Marius Budăi, lansează un atac dur la adresa partidelor de opoziție și susține că aceștia urmăresc să amputeze sistemul bugetar. Budăi le transmite că propunerile lor se înscriu la categoria ”aberații” și consideră că aceștia nu ar trebui să ajungă la guvernare pentru a nu apuca să-și pună în aplicare planurile, scrie stiripesurse.ro

„Nicio zi fără o gogomanie!”

Acesta pare a fi sloganul preferat al colegilor din opoziție, care ce visează noaptea scot pe gură ziua.

Ultima dintre perle o constituie tăierea voucherelor de vacanță, program introdus de guvernarea PSD, de pe urma căruia au beneficiat mii de români. Dacă le ies jocurile celor din opoziție, românii pot să-și ia adio de la această facilitate.

Această idee se adaugă la o lungă listă de aberații, care reflectă disprețul acestor politicieni pentru cetățeanul de rând: supraimpozitarea IT-iștilor, desființarea salariului minim, concedieri masive în rândul bugetarilor.

Haideți să vă spun ceva, stimați colegi din Opoziție! Acești români, bugetarii, reprezintă coloana vertebrală a statului. Mulți dintre ei sunt de o mie de ori mai capabili și mai calificați decât „eminențele cenușii” care, fără să fie capabili să scrie un program de guvernare, se mulțumesc să debiteze amatorisme toxice în spațiul public.

Dragi colegi, înțeleg că v-a luat valul politic prematur și v-ați văzut deja la putere. Însă pe moment sunteți tot în opoziție. Iar cu astfel de idei, care parcă sunt emanate special ca să facă în ciudă românilor, veți ajunge cu siguranță departe. Departe de guvernare!

Ghinion, cum ar spune unii. Dar mai bine ghinionul vostru decât ghinionul românilor.”, scrie Marius Budăi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614