REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Muncii: Noua lege a pensiilor va fi lansată săptămâna viitoare în spaţiul public

Ministrul Muncii: Noua lege a pensiilor va fi lansată săptămâna viitoare în spaţiul public

Replica API 6 august 2018 | 00:00 293

Lia Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat sâmbătă, la România TV, că în următoarele zile va fi prezentat public proiectul legii pensiilor, urmând ca în cursul zilei de duminică să mai aibă o ultimă discuție pe această temă cu președintele PSD, Liviu Dragnea, scrie RomaniaTV.net

"Aș vrea să vă spun că sunt bani de pensii, că am primit bani în plus la rectificarea bugetară pentru plata pensiilor, pentru că am făcut și o rectificare legislative pentru cei care au ieșit la pensie în 2011. A apărut o lege care reglează inechităţile. S-a reglat şi era nevoie de bani în plus. Asta ca să se lămurească inclusiv domnul Iohannis care nu mai poate să doarmă de grija pensionarilor. Am avut toată săpătămâna discuții cu Liviu Dragnea, și cu premierul. Și astăzi am avut o discuție cu domnul Dragnea, urmează mâine (nr. duminică) o ultimă discuție cu domnul Liviu Dragnea despre legea pensiilor, iar săptămâna viitoare va fi lansată în spațiul public, a spus Vasilescu scrie RomaniaTV.net.

"Într-adevăr, este o lege tehnică pe care s-a lucrat foarte mult. A fost nevoie de zeci de mii de simulări. Chiar e un proiect-mamut, pentru că am vrut să corectăm sistemul de pensii și eu cred că în mare măsură am reușit. Pentru cei care au ieșit pe legi diferite la pensie, este foarte greu să ajungi la un punct comun al pensiei. Legea va sta timp de o lună de zile în dezbatere. Sigur că va veni în Parlamentul României, unde va fi dezbătută așa cum trebuie să fie dezbătută o lege. Vedeți și la legea salarizării am avut critici și a trebuit să răspundem la prostii, de ce au scăzut salariile la anumite categorii, dar acum oamenii au înțeles cum este cu legea salarizării după aplicarea ei și acum vedeți că nu mai comentează nimeni. Domnul Orban când a spus că primul lucru când va veni la guvernare va abroga legea salarizării, i s-a spus vezi-ți, domnule, de treabă, că te faci de râs", a mai spus ministrul Muncii, scrie RomaniaTV.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au marit si salarii si pensii, nu au taiat ca altii si daca tu nu faci parte din categoriile care au beneficiat de mariri sau taieri pe vremea basaului asta nu inseamna ca nu au fost. Referitor la pensiile speciale sunt de acord cu tine dar nici basau si nici ciolos nu le-au taiat iar in prlament au votat toate partidele aceste speciale
1
0
deocamdata muie merita toti cei care nu au grija de popor adica aia de-si zic coalitia de guvernare.muie si lui Tariceanu,nu doar lui Dragnea.
0
1
Liberalii pulii nu stiu decat cuvantul MUIE. Daca ii intrebi de programul de guvernare raspund : muie, daca ii intrebi cine a distrus tara raspund : muie, daca ii intrebi cum a ajuns hotul de case sa ne conduca spun : sa ii dam muie. Atata stiu jegurile PNL-iste, PMP-iste si USR-iste.
3
0
ce incearca sa faca?, salarii pensii speciale ptr ei-le-au iesit, in rest zero barat, spalare de creere la nivel ridicat, micul berea, pelerinajele pe la biserici,mai nou firea da pensionarilor, contra vot logic, excursii gratuite in Grecia. Oameni buni, veniti cu picioarele pe pamant, acesti analfabeti , puscariasi si hoti la drumul mare, va amagesc, va dau un leu si va ia zece sub forma de taxe, cresteri de preturi, facturi, euro, aveti capul pe umeri sa puteti gandi?
1
1
LA VOTARE VA FI MOOOE LIBERALI.
2
1
macar incearca sa faca ceva in comparatie cu opozitia care nu stie decat muie, asta o sa ne si dea daca ajung la guvernare pentru ca asta e programul lor de guvernare pe care il auzim peste tot : muie la toata lumea!
2
1
foaie verde de dudau, o sa fie si mai bine !!!!!!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614