REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ministrul Nelu Tătaru: Toți elevii, din clasa I până în clasa a XII-a, vor purta mască și la ore, și în pauze

Ministrul Nelu Tătaru: Toți elevii, din clasa I până în clasa a XII-a, vor purta mască și la ore, și în pauze

Replica API 13 august 2020 | 23:04 1656

Ministrul Sănătății - Nelu Tătaru a declarat, joi, că toți elevii de la clasa I până la clasa a XII-a vor purta măști în timpul orelor și în pauze, iar înainte să iasă în recreație se vor dezinfecta pe mâini cu substanțele care se vor pune la intrarea în sălile de clasă și atunci când se întorc din pauză vor proceda la fel.

„Se merge pe purtatul măștii și în sala de clasă pornind de la clasa I, excepție vor face elevii de grădiniță și cei de la clasa pregătitoare. Când ies în pauză, elevii vor se vor dezinfecta pe mâini, când intră înapoi, la fel. Măsura purtatului măștii va rămâne obligatorie fiindcă transmiterea este aerogenă și masca este cea mai sigură regulă, pentru că nu avem certitudinea că elevii vor respecta distanța minimă de siguranță sanitară de un metru”, a spus Nelu Tătaru, potrivit Edupedu.ro, citat de stiripesurse.ro.

Proiectul urmează să se finalizeze în această seară, după ședința interministerială condusă de vicepremierul Raluca Turcan, iar documentul va ajunge la premier și, în final, la președintele Klaus Iohannis, deci cel mai probabil va fi făcut public săptămâna viitoare, a precizat Nelu Tătaru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ii obligi,atunci sa le si dai masti,tolomacule! Ce fac copii daca parintii lor umiliti cu salariile de cacat nu mai au bani de mancare si deci nici de masti,vor fi exmatriculati pe motiv de saracie? Pai nu era mai bine sa vorbim cu UE sa invete copii acolo,sa-si faca un viitor in alte tari,ca Romania nu mai are nevoie nici de copii,nici de oameni cinstiti si muncitori,decat daca le convine sa ramana sclavi?
2
0
asa si daca nu poarta masca ce se intampla? ii amendati ?hahahahah baaa reveniti'va cu prostiile astea cretinilor
4
0
Bai Tatarule, esti ministrul sanatatii, mai ai si alte atributii ni numai purtatul mastii.
5
0
sa vina politia si jandarmeria sa ii bata. Nu la asta se pricep? Sa bata copii batrani si invalizi. Pe tigani ii linge in gaoz politia.
5
0
stai sa vedem care va fi prezenta la scoala, nu toti parintii sunt cretini sa-si lase copiii intr-un posibil focar de covid, noi suntem pregatiti sa pierdem un an de scoala, mai sunt si altii de aceeasi parere
4
1
Au intrat pe panta descendenta in preferintele electoratului. Nu mai au timp sa repare nimic. Romanii au fost fortati trei luni sa renunte la libertate degeaba. Asa ceva nu se iarta.
8
0
Intr-o clasa plina dupa 4 ore masca isi pierde din eficienta, este suficienta o simpla greseala, pusa mana pe masca, sau se scarpina pe nas, duce mana la ochi si poate fi infectat daca un copil are covid si umple spatiul si suprafetele cu virus. Si sa nu uitam ca vorbim de copii, noi adultii nu putem respecta regulile si avem pretentii de la copii de clasa I?
6
1
si o sa traga pe nas cu masca la gura!
3
0
Cu masca sau fara masca este fix acelasi rahat!
9
0
masti din alea smechere ? prin care nu trece nici un microb ? gratis ? din banii vostri, da ? nu v-ar fi rusine sa va fie.
9
0
In tara asta nimeni nu face ce vrea muschiul lui! Astea sunt dispozitiile UE! Daca era PSD-ul...cred ca ne puneau doua randuri de masti. Asa din opozitie, par ca tin cu populatia. Fals! Cat despre mastile pentru copii, o mare magarie. Astia, vor sa se joace in pauza, sa manance, sa bea apa...nu ai cum sa-i fortezi cu masca. Si apoi, lor le trebuie masti mici, pentru fatuca lor. Se gasesc special pentru copii?
5
2
de doi bani
6
0
La groapa de gunoi, acolo le e locul.
10
1
numita ministru pulii mele.sa stea curva de mata cu masca cand ia la muie.corect????
11
2
iesim in strada sa le bagam masitile pe gat la toti astia care dau legi impotriva noastra
14
3
Sa stea mata cu masca atata timp fmm de idiot si cu cine plm va pune stampila pe pnl
21
2
E nebun asta.
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614