REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ministrul Sănătății a dezvăluit un medicament-minune

Ministrul Sănătății a dezvăluit un medicament-minune

Replica API 27 octombrie 2020 | 00:00 1713

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a dezvăluit în direct la B1TV medicamentul „minune” care îl ține sănătos în ciuda faptului că la izbucnirea pandemiei de Covid-19, se plimbă din focar în focar. Tătaru a explicat că ori de câte ori are suspiciuni cu privire la rigoarea cu care s-ar fi protejat sau când simte simpla congestie nazală ia un paracetamol. Celelalte reguli pe care ministrul Sănătății le urmează sunt o alimentație sănătoasă, consumă multe lichide și mănâncă fructe, scrie stiripesurse.ro

„Respect niște reguli, încerc să mănânc sănătos, iar în condițiile în care într-adevăr am fost într-un focar și, eu știu, posibilitatea este, iau un paracetamol simplu. Doar dacă mi s-a părut ceva iau un paracetamol simpli. Portul măștii provoacă o congestie nazală, iar în acele momente în care simt acele fenomene strict de congestie nazală iau un paracetamol. Prefer să iau un paracetamol atunci când simt că acea congestie nazală este mai importantă. Eu port masca trei sferturi din zi, iar paracetamolul îl folosesc ori de câte ori simt acea congestie nazală. În rest, mănânc sănătos, beau multe lichide și mănânc fructe. Nu iau vitamine, suplimente sau alte pastile”, a declarat Nelu Tătaru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci portul mastii provoaca o...congestie nazala. Interesant. Parca se putea respira excelent cu ea...
1
0
Don Doctore, nu se ia paracetamol asa, ori de cate ori poftesti si culmea face si minuni.Ori se stie exact ce face acest coronavirus ori e o problema ce depaseste lumea medicala si de cercetare la acest moment.Fiind doua situatii diferite,atunci se actioneaza in consecinta in scopul dorit.Restul sunt speculatii sau chiar aberatii.Cum fiecare individ este un unicat,manifestarile precum si tratamentul trebuie sa fie individualizat.Paracetamolul tau poate fi apa de ploaie pentru mine.
0
0
Aiurea! Consumul frecvent de paracetamol dauneaza ficatului , vor creste transaminazele si uite asa te pricopsesti cu o hepatita medicamentoasa ! Atentie la paracetamol !
2
0
Medicamentul sanatos sunt regulile minime de igiena...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218