REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ministrul Sănătății a recunoscut: ‘La Brașov și Constanța sunt focare COVID cu personal medical intens contaminat’

Ministrul Sănătății a recunoscut: ‘La Brașov și Constanța sunt focare COVID cu personal medical intens contaminat’

Replica API 4 aprilie 2020 | 00:00 7841

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a recunoscut în premieră la RomâniaTV că la Brașov și Constanța sunt focare de coronavirus în care personalul medical este intens infectat. Nelu Tătaru a precizat că de săptămâna viitoare se va ocupa personal de cele două situații.

„Era un moment în care trebuia să limităm circulația persoanelor în Țăndărei, astfel ca persoanele să nu iasă și să răspândească virusul în restul județului, iar în interior să nu intre nimeni, pentru a nu amplifica acea transmitere locală. Există și alte focare, Deva, Aradul, avem zone unde avem un personal medical intens infectat, ne gândim ne gândim la Brașov ne gândim și la Constanța, sunt focare pe care le avem în atenție și pe care săptămâna viitoare le voi vizita”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu cred ca este adevarat...ce focar???? este 1 doctor bolnav si niste cetateni veniti din afara si carantinati la Techirghiol...de unde drequ scoateti tampenia asta cu corp medical infectat...vreti sa creati panica in populatie...daca nu dati pe post numarul si pozitia acestor asa zisi bolnavi,noi putem sa credem pe buna dreptate ca vindeti gogosi ...
2
0
Prin decizia tampita de a aduce toti "fratii prefectului Niculescu" in Constanta ati inrautatit situatia. Sunteti singurii vinovati de focarul de la Constanta.
2
1
Ati vazut ce ne arata curul asistentele de la Victor Babes in dansul lor de ticnite neserioase ce sunt . Le arde de dans.... Nu sunteti eroi, va faceti doar meseria. Cati medici au luptat in al doilea razboi mondial si nu a fost nici unul intitulat erou.
6
3
De rusine, membrii PNL au inceput sa se dea drept PSDisti. Spun ca nu credeau ca o vor stima atat de mult pe Viorica. Comparativ cu Orban, aceasta chiar are reactii proprii. Apropo, lucrez in strainatate. Aproape toti romanii care lucrau inainte in strainatate sunt inca aici. Au disparut doar hotii, curvele si putorile. Cica ar fi acum inapoi in tara.
8
4
CE PLM NE MIRAM CAND AVEM PERSONAJE CA CHITAC CARE NU SUPORTA IZOLETA CA NU DA BINE IN POZA
11
1
ca secu are radacini puternice in Constanta si Brasov,...moment ideal de facut bani,..baietii stiu de ce
6
1
hehe. ne-am ocupat de voi. hahaha ce prosti sunteti. noi va distrugem vietile si voi ne tolerati. haha...sper sa imi moara familia de covid si ebola. sa ii privesc in ochi si sa le pun banii de spagi pe piept. copiii mei merita sa crape de covid. asta ar fi dreptatea divina.
9
4
Cum naiba, tocmai la munte si la mare s-au gandit guvernantii sa carantineze pe cei intorsi gramada din strainatate? Parca fac dinadins sa distruga turismul romanesc!
12
2
E CLAR CA PNL NU MAI ARE NICIO SANSA IN CTA. LA GARA FRATILOR. RAMANEM CU CE AVEM. NE ATI TRIMIS TOATE RAPCIUGILE ROMANIEI SA NE IMBOLNAVEASCA PARINTII SI COPIII. EU NU VA VOTEZ. SI NIMENI DIN CTA. FUGITI DIN CALEA NOASTRA INCOSTIENTILOR
15
5
in sfarsit aveti ce v-ati dorit, pnl-istii care conduc judetul!!!
14
7
Veti avea pe constiinta acest judet pe care l-ati tradat
16
5
Constanta, oras focar de covit 19, creat de conducerea guvernului prin aducerea suspectilor de coronas in Mamaia si Techirghiol. Acu vreti sa l bagati in carantina....
19
4
Are perfecta dreptate Mihai de la 10.52. Tulpina PNL nu este decat o mutatie mult mai pericoloasa a temutului si vestitului virus USL. Doar ca intre timp tulpina PSD a devenit mai blanda iar cea a PNL a luat-o razna de tot. Votul va fi singurul tratament eficace. Altfel s-ar putea sa mai apara si alte mutatii periculoase din acest monstru. Numai de noi depinde acum.
18
8
Nu doar asistentul Medica 2
4
2
sa va dau la muie la toti din hepatita galbPeNaLa,de cand ati venit la putere nu v ati gandit decat la ciolan.visati anticipate in loc sa luati masuri,m ai ales ca in europa situatia devenise critica deja si noi inca eram bine la un moment dat,dar foamea de putere v a luat mintile jeguri galbene. muie la toti galbejitii penelisti.
18
5
Cu masurile voastre de Pnl-isti. Ce ati gandit cand ati umplut judetul cu oameni infectati? Era la mintea gainii ca oamenii acestia infectati vor trebui tratati de medici neechipati cu care vor intra in contact. Erau variante mult mai bune, puteau sa-i aduca si sa-i bage de la inceput pe toti in carantina pe cheltuiala lor, doar au plecat sa castige bani. Ce vina avem noi sa fim infectati, pe deasupra sa suportam cheltuielile pentru hoteluri, hrana si altele care sunt consecinta a infectarii? Au venit in tara numai scursuri, unii dintre ei si-au bagat familia in doliu.
27
3
Este o mare minciuna cu Constanta.Vreti sa o bagati in carantina pentru a putea aduce cat mai multi dintre fratii vostri aici.Olimpicii veni din afara stau in conditii decente iar localnicii vor trebuie sa se descurce cum pot.Daca mai pot scapa cu viata din cauza incompetentei voastre!
21
2
Intre 2 rele, mai bine traiam cu Ciuma Rosie decat cu LuCOVID al 19-lea cel galben la fata. Ciuma tot mai avea tratament dar astia-s absolut mortali si la propriu si la figurat, fara leac. Vai de capul nostru cu asa conducatori pe cap...
20
9
Pe romaneste, la Bv si Ct o sa se moara pe capete, daca cumva nu ati inteles mesajul. Suceava probabil in 2 sapt va fi depasita de orasul plictiselii si cel al pasarilor cu reactie. Ah, si nu, rromii sunt atat de imuni la tot felul de virusi incat nu o sa vedeti prea multi infectati..ca idee generala.
15
1
Vai dar cum e posibil ca sa se agite asa rau cimpanzeii din Republica Bananiera Mazare?Pai sa ne zica Constantinescu, Mazare, Fagabou, Tutuianu , Stroe de ce spitalele din Constanta sunt prafao? Mai e si facultate de medicina in Constanta hahaha
12
21
Cel mai incompetent partid din istorie !!!! La lada de gunoi ! Faceti ce trebuie, nu mai mimati guvernarea ! Suntem singurul stat care nu e in stare sa cumpere ventilatoare ! Mu ... Pnl ! Plecati din tara incompetentilor !
22
5
Trebuia sa ii duca de unde sunt , nu sa ne expuna pe noi.Sa ii multumim prefectului pt brilianta decizie.Dar banii sunt mai importanti fata, de viata constantenilor.Doar s-a 'maritat" prefectul , trebuia sa plateasca cumva datoria fata de socru ,verisorul socrului,marele hotelier Nicolae Bucovala ptr functia primita.Ale cui sunt hotelurile unde sunt cazati fratii, surorile noaste?BUCOVALA .Cu cine este insurat jegul acesta de prefect, cu fata verisorului lui BUCOVALA .Banii sunt mai mportanti decat vietile noastre.Asa ca numai aruncati in PSD. Sa isi dea DEMISIA , daca are un pic de decenta.
20
3
Uitati- va tot in acest ziar un articol despre lipsa locurilor de carantina in Vaslui pt cei veniti de afara. Nu numai in Constanta au venit, ci in multe alte orase. Daca voi ati fi avut rude care voiau sa se intoarca acasa va convenea sa nu- i lase sa intre in tara? Nu cei care au venit organizat si au fost carantinati au raspandit virusul ci cei care au venit in tara fara sa recunoasca de unde vin si fara sa se autoizoleze. Nu guvernul e de vina ci oamenii inconstienti care nu inteleg ca e mai bine sa stai izolat decat sa ajungi sa fii spitalizat, intubat si ventilat.
5
21
Ba prefectu P i cum justifici tu acum situatia in fata constantenilor dupa ce ai umplut jud constanta cu toti repatriati care iai adus si ne ai imbolnavit , de ce nu ia dus Iohanis la Sibiu si ia ti tinut la Techirghiol sau Mamaia jeg de om ce iesti Tu si toti c...i din PNL ,trece covitu asta si asta peste noi si om scapa noi si de voi PNL p..i ,poate se vor gasi si uni de la DNA sa se urce pe voi sa vada magarile duceavati unde sa dus si bunicul dumnezeu sa l ierte
20
4
Acum este momentul de ura politica uni se razbuna pe psd cu dreptate alti pe pnl si guvernul meu cu dorinta de a mai castiga capital politic. Purceaua e moarta in cotet vorba romanului si nu au facut pentru sanatate nimic nici un partid doar pentru ei. Acum scapa cine poate .
20
3
La cum s-a actionat la ce va asteptati? Constanta nu avea probleme grave pina cind au fost importate,,elitele,,externe.Cine va raspunde pentru deciziile aiurea.
30
3
La Infectioase, doctorii se protejeaza cu niste stalpisori !
21
1
Un medic deosebit cu mult bun simt,care stie ce vrea,dar ce poate sa faca in cateva zile si cu fonduri zero lasate de PSD.
19
28
Constanta merge pe drumul sucevei , pentru ca se ascund date , merg pe pricipiul comunist ca la noi e bine , situatia est sub control. nu degeaba vine minstrul sa verifice
37
1
Este incredibil de cata lipsa de inteligenta a dat "guvernul meu". Ai vrut "guvernul tau" Iohannis, acum ia cu paine jigodie. Si tu si Sica Mandolina. Cel mai incompetent duo. Noi care avem granite, am fi fost mult mai bine paziti si ar fi fost mult mai usor sa controlam epidemia daca acest guvern criminal nu gestiona problema "diasporei" in acest hal. Nu au vrut sa "supere" votantii din diaspora si au reusit sa imbolnaveasca o tara intreaga si sa cauzeze peste 100 de morti. PNL ai sangele oamenilor pe maini! Sica Mandolina si Iohannis, sunteti direct vinovati de moartea a peste 100 de romani!
30
12
Ganditi-va si la Baneasa, medic de familie confirmat.
23
1
Esti multumit?
29
3
Normal ca nu se gandesc la batrani si la cronici pt ca sunt votanti psd. In schimb, diaspora... Dar aducandu-i ca vitele, netestandu-i inainte de imbarcare, pnl si-a imbolnavit si propriul electorat. Sa ii vedem langa alde si udmr in sondajele viitoare!
26
7
Toti cei aflati la putere, psdisti-pnlisti-alde si restul leprelor,nu au investit in sanatate.Prioritate au avut "cumetriile",manglele,prosteala si hotia pe fata.De ochii lumii se cearta ca apoi sa jefuiasca,cu totii,tara.In Cta,parlamentarii psd au mintit,ai pnl-la fel,si unii si altii nefiind bagati in seama la Buc.Acum, realitatea ne-a dat o palma.Noua sa ne trezim iar lor, pt mai tarziu, un sut in cur.La vot!Criza i-a prins pe toti descoperiti.USA,UK,FRANTA,grei de grei sunt varza.Sa ne protejam cat putem,sa nu mai umblam creanga 2-3 luni,ca nu crapa nimeni si poate trece. Cu grija!
34
2
Numai in upu sunt 2 cazuri confirmate si f multi izolati. Tot tataru zicea ca aprox 10-20% dintre cei adusi de afara au covid. Si imprastie. Pt ca i-au adus cate 180 pe avion si vor mai aduce. Au fost adusi in cta si cativa in tulcea pt ca dobrogea este usor de izolat. Inchizi 2 poduri cu blindatele , cateva salupe militare pe dunare si gata...leprozerie. multumim niculescu, orban, plavanis. Trebuiau dusi toti in tinutul secuiesc si dat autonomie si izolat. Dupa 1 an, nu mai avea cine sa ceara autonomie.
41
6
Imi e mila de tine
5
11
Pentru cacatul de la 01:55: Am 42 de ani, cacat jegos, nu am nevoie de pui sau ulei de la ma-ta sau de la PSD. Nu este vorba despre voturi, scarba dracului! Mars, in mortii ma-tii e aici! Fa-i reprosuri si da-i replici "telectuale" lui tac-tu', jegosule! Am 21 de ani, nerepetati, de scoala. Nu ma inveti tu pe mine nici gramatica, nici corectitudine in viata, jivina!
18
16
Cati infectati avem in Constanta? Cati din ei sunt constanteni care traiesc in Constanta si cati sunt din alte localitati cantonati la Techirghiol si Mamaia??? De ce cenzurati statisticile si pretindeti sa avem incredere in autoritati?
42
2
Bai " sterge pe jos", ce treaba are PSD cu nenorocirea care e acum si de care e raspunzatoare pelistii tai. "Guvernul meu" tb. sa cumpere mat. med., deoarece epidemia e din dec, iar PSD a iesit din 4.11. Dar pelistii au luat-o in bascalie, asa cum trateaza toate problemele tarii. Plus manipulari si minciuni grosolane. Ultima , marca Rares Bogdan- in 3 luni avem vaccinul.Vai mama voastra de fluturatici.
31
16
Sunt mai multe cazuri confirmate de cadre medicale. Are omul dreptate. Ca nu stiti voi e partea a doua
26
0
cu psd , ca ei au condus orasul asta in ultimii 20 de ani . daca ti-e rusine sa recunosti ca i-ai votat constant pt 2 pui si 2 litri de ulei , da-te-n mortii ma-tii
26
30
Focar in Constanta? Pai cum sa nu fie, nemernicilor? Si nu il injur aici pe acest domn ministru al sanatatii, care vad ca este un tip implicat si cu adevarat uman, vorba lui Mircea Badea. Este doar de cateva zile in functie. Dar ii injur pe nemernicii care ne-au nenorocit orasul, aducand pirande imputite, curve botoxate, interlopi care se doresc a fi tancuri si bombardieri, aproape toti fiind infectati! Incepand cu PNL-istul Ludovic Oraban si terminand cu PNL-istul George Niculescu, acesta din urma fiind la fel de orb precum celebrul cantaret omonim.
56
6
Asta-i ministru ?----Vine cu informatii la plesneala fara date precise ?----i-a adus pe diaspora de 2 sapt si nu spun daca sint bolnavi ?----niste mincinosi si prosti
30
12
Se pare ca cineva vrea sa transforme constanta intr un real focar de coronavirus... Prin trimiterea marii majoritati a repatriatilor pe littoral, cazare in hoteluri si sanatorium de la techirghiol.. Deci, nu cred ca vom mai vorbi de tourism pe littoral sa de recuperate balneo bun pt. Tot saracul si toti pensionarii.. Ceea ce intriga este ca toti se gandesc la bietii din diaspora, dar nu spine nimeni ce vor face bolnavii cronici, cardiacii, diabeticii, cei cu cancere sau alte patologii, daca iti rupi o mana sau te palest apendicita sau o maxes.? Unde te duci? Sa ne spuna dl. Ministru.
52
5
Eu cred c Virusul asta a fost un pic ALTOIT in LABORATOR!!! INGINERIA GENETICA
27
6
Nu ai confirmari! Ok... nu ai nici teste! Dar despre ce focar vorbesti? Sunt doar suspiciuni!
16
4
Care sectie medicala?1 sau 2? Cine ? Din judetean?
14
1
Sunt cadre medicale izolate. Sectia medicala, sectia oncologie, sectia psihiatrie.... peste 100
27
1
Mai oligofrenule, ce treaba are PSD ca de 4 luni de cand a izbucnit epidemia noi nu ne am pregatit deloc? Acum vor si astia de la putete sa aduca ventilatoare si producatorii le o dau in brate. Poate facem alegeri anticipate...vita imcaltata
24
19
lichelele se refera la testele psd ca nu mai au control la cifre.
7
27
Un caz confirmat, nu sunt teste.
28
3
Astia ne mint ca pe prosti. In situatia oficiala la cta apare un singur caz de cadru medical infectat si e vb de asistentul plecat la dansuri intors si vindecat. De ce focar vb temebelul asta???
39
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367