REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ministrul Sănătăţii, pe litoral: 'Direcţia de Sănătate Publică a suspendat activitatea pe 2 plaje'. Ce spune Pintea despre Spitalul Judeţean!

Ministrul Sănătăţii, pe litoral: 'Direcţia de Sănătate Publică a suspendat activitatea pe 2 plaje'. Ce spune Pintea despre Spitalul Judeţean!

Replica API 30 iulie 2019 | 00:58 550

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, se află la Constanţa, la o întâlnire cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, pentru a pregăti viitoare acţiuni de control pe litoral şi pentru stabilirea descentralizării activităţii DSP, conform programului de guvernare.

"Discutăm pentru a găsi soluţii privind îmbunătăţirea actului medical. De data aceasta nu am venit să fac controale eu, am venit să discut cu cei de la DSP. Am aflat de la ei bilanţul activităţii, care anul acesta este mai bun faţă de anul trecut. Cuantumul amenzilor aplicate de DSP Constanţa a crescut de 10 ori. Spre exemplu, ca urmare a verificărilor privind conformitatea, s-a decis suspendarea activităţii a două plaje, până la remedierea deficienţelor. De asemenea, în mai multe hoteluri au fost aplicate amenzi pentru că nu era verificată apa din piscine. S-au dat amenzi de 6 mii de lei", a declarat ministrul Pintea, referindu-se la scopul vizitei sale, precum şi la activitatea DSP Constanţa în acest sezon estival.

Sorina Pintea se va afla la Constanţa şi marţi, în prima parte a zilei. Întrebată dacă va ajunge şi la Spitalul Judeţean, ministrul a spus că de data aceasta nu, dar că are destule elemente în ceea ce priveşte activitatea de aici, pentru a se declara "în continuare, nu tocmai mulţumită". "E mai bine faţă de ceea ce era în trecut, dar în continuare... nu e foarte bine", a precizat ministrul. "Ne străduim ca unitatea de la Năvodari să devină cât mai repede funcţională. Este un adevărat efort şi apreciez implicarea lui Horia Ţuţuianu", a conchis ministrul.

A.C.

Foto: arhivă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar ministra nu este responsabila de nimic? ea este principala responsabila. altii sunt de vina si ea nu? cu ce a imbunatatit ea conditiile din spitale? a dat banii din sanatate doar pe baza de parandarat! si a pus la conducerea spitalelor numai panarame. pe aia care nu ii dau spaga, ii controleaza. catastrofa de ministru. bugetar cu haine de mii de euro!
1
0
Am facut bai de namol la Ef Nord ---o mizerie mai mare nu exista ---in toalete stai cu picioarele in urina ---pe nisip mizerie si insecte -tauni tintari etc ---in apa alge cu gunoaie ---tiganci ce fac comert cu haine etc---Cum a primit autorizatie de la Dir Sanitara ? ?---firma e THR MareaNeagra care o are in locatie
0
0
Aduceti salariile pe Romania! Romania nu are cum sa plateasca acum sute de mii de lei pe luna doctorilor! De ce nu si inginerii, profesori, cercetatorii, maistrii, tehnicieni...etc...etc. Ajunge cu rispirea banului de la buget! Constitutia spune ca toti suntem egali numai ca psd-ul ignora si legifereaza hotia si risipa banului public. La fel si pensiile speciale! Cea mai mare HOTIE marca PSD!
2
0
Se fura medicamentele pacientilor. Directorul medical si managerul spitalului sunt implicati alaturi de medicii si asistente. Mor pacienti cu zile, din cauza ca nu li se administreaza medicamentele necesare. Tot personalul medical este implicat. Nu va mai duceti la spitalul judetean, alegeti oricare alt spital.
3
0
D-na ministru Pintea cand se vor da concursurile pentru ocuparea posturilor in alte judete? La SCJU Cta si Sanatoriul Techirghiol sunt preturi de mii de euro!!!eliminati spaga!!!
3
0
Spitajul Judetean este o mizerie atat ca institutie publica dar si ca medici. Sa stai 8 ore la urgenta pe targa, fara sa te vada un medic specialist, este o performanta negativa de neinvidiat. Mor bolnavii pe holuri fara sa primeasca tratamente medicale. Rusine !
4
0
ba pintea,vezi sa nu.ti maninca carcalacii izda la spitalul judetean cta,daca dormi o noapte acolo,fa!
3
2
@Ianis.Nu ai bani, nu te imbolnavesti....
1
0
Pintea spune asa.COLEGUL MEU DE PARTID ESTE FARA PATA.RAI DA DA RAI SI CARE NU SIAU FACUT TREABA SINT CEILALTI.CUM NU VEDETI CIT DE CAPABIL ESTE MENEGERUL GRASA CATALIN.CARE NOI NOI PSD LAM PUS INSCAUNAT ACOLO.HAI SA FIM SERIOASE.ZIC.
5
1
Hai hai ca sintem inocenti cu tooti.Chiar aveti senzatia ca vb cu prosti.Ce spune dna ministru PSD despre spitalul Cta.Pai sa vedem dna ministru PSD si dnl GRASA CATALIN sluga perfecta.Deci deci ce ar putea spune.Nuuu nu ne mai facem bine.Ma incearca o asa stare de regurgitieee.Tre sa inchei i-mi murdaresc tel cu masa de dimineata si ii pacat pt o fecala bipeda.Da daaa CATALN GRASA.
3
0
Cu cateva ore inainte de operatie am fost trimis de catre asistenta cu o hartie trasa la copiator la farmacia de la parterul spitalului sa-mi cumpar medicamente si materiale pentru operatie.Au costat cam 60 lei, dar daca nu aveam acesti bani la mine?
10
1
degeaba faci controale oricum nu se va schimba nimic ....romanul e nascut infractor
7
1
CE SPUNE PINTEA DESPRE DESPRE SPITALUL JUDETEAN. CU CUM CE SPUNE. CA TOOOTUL ESTE OK CA ARE MAXIMA INCREDERE FATA DE COLEGUL DOMNIEI SALE DE PARTID. ACESTA ESTE GRASA CATALIN UN FOOOST MEDIC TAIETOR DE APENDICI SI CAM ATIIT. AZI DESIGUR SLUGA PERFECTA A PARTIDULUI. SA NE AMINTIM OARE CA ACESTA A LUAT CU BRIO EXAMENUL PT POST SI CU NOTA CEA MAI MARE. BINENTELES A FOST SINGURUL CANDIDAT.CEILALTI MEDICI AU AVUT DEMNITATE NU AU VRUT SA FIE INREGIMENTATI POLITIC.
4
0
dar salariile medicilor cand se vor taia?
9
1
Se fura ca in codru ne pun sa aducem toate medicamentele de acasa, sub acoperirea sefilor de sectie si a managerului, numai rezidenti gasesti, ca medicii primari dorm pe rupte acasa si iau salarii astronomice, de ce nu controleaza Doamna Ministru faradelegile din spital? La puscarie cu hotii, sa-i ridice DNA
10
1
Neurologia
2
4
D-na Ministru! La spitalul judetean Constanta se fura masiv medicamentele bolnavilor aduse de acasa plus medicamentele din spital. La toate sectiile, Cardiologie, Neurologie,Chirurgie 1 si 2 cat si in sectia ATI. Se fura in complicitate, sub vederea directorului medical si a man agerului Grasa Catalin. DSPJ Constanta, se face ca nu stie, deci e complice tacut. Luati masuri si faceti controale serioase nu, va uitati numai dupa carpe murdare!!!! Mor oameni acolo, pentru ca li se fura medicamentele!!!
10
5
A dat 4 mii pe poseta saraca...
8
4
Zice : " anul acesta este mai bun fata de anul trecut. Cuantumul amenzilor aplicate de DSP Constanta a crescut de 10 ori." Deci e bine cand cresc amenzile ! Asta e scopul activitatii, cresterea amenzilor??? Arata ca de fapt NU e bine, a crescut jegul de care beneficiem noi. Scopul este sa nu se mai poata da amenzi pentru ca nu ar mai fi motive de aplicat sanctiuni, adica curatenie. Ingusta si comunista abordare.
18
1
toate se trag de la gogosile pe care le vand tiganii care au depozitul intermediar pe plaja in drept cu White House al lui Chiparu Danut,viceprimarul din Eforie.Doctorii sa nu mai caute focare de infectie prin unitati autorizate,nu, e simplu CONTROALE REPETATE cu Politie necorupta,Jandarmerie corecta si vom scapa si de gogosi,porumb,seminte...Sper sa nu stergeti comentul si poate il si transmiteti tuturor acestor institutii care se calca pe bataturi in domeniul sanatatii publice
16
0
Spital plus cj praf de praf
15
0
La neurologie se fura de la bolnavi, tot ce se aduce de acasa .
16
4
Dar nu se sesizeaza nicio autoritate vis a vis de apa plina cu fecale si bacterii debla Eforie Nord? Intrebati la infectioase care e procentul celor care vin de la Eforie Nord! O sa fiti surprinsi! O ancheta Replica e binevenita
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920