REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ministrul Sănătăţii ŞTIE ACUM cu ce se confruntă constănţenii care ajung la Urgenţă! E JALE, se aşteaptă cu orele!

Ministrul Sănătăţii ŞTIE ACUM cu ce se confruntă constănţenii care ajung la Urgenţă! E JALE, se aşteaptă cu orele!

Replica API 8 aprilie 2019 | 00:00 722

CONTROL ÃŽN SPITALUL JUDEÅ¢EAN

CONTROL ÃŽN SPITALUL JUDEÅ¢EAN

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, s-a aflat, duminică seara, în control la Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Sfântul Andrei’ din Constanţa. Vizita inopinată a scos la iveală o serie de probleme familiare deja constănţenilor care ajung la unitatea medicală: unitatea de primiri urgenţe răspunde greu solicitărilor; mai exact, cei care ajung la urgenţă aşteaptă cu orele să fie îngrijiţi, în timp ce aparţinătorii nu primesc informaţii cu privire la rudele lor. Ministrul a discutat cu cei aflaţi în sala de aşteptare, la urgenţă. Concluzia: este nevoie de mai mult personal la urgenţe. Dar, posturile sunt blocate! Prin urmare, Sorina Pintea a discutat cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa, dând asigurări că se vor face demersuri în sensul rezolvării acestei probleme. De altfel, imediat după ce ministrul a ajuns la spital, şi preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, a fost informat cu privire la acest control, şi s-a prezentat la faţa locului.

Pe parcursul controlului, ministrul Sorina Pintea a solicitat mai multe demisii (detalii AICI), însă şi preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, a comentat că, dacă nu îşi îndeplineşte cele trei obiective prioritare – Casa Soarelui, Radioterapia şi o secţie exterioară nouă, şi managerul unităţii medicale, Cătălin Grasa, poate demisiona!

Pe de altă parte, ministrul Sorina Pintea a declarat că Spitalul Judeţean Constanţa va primi mai mulţi bani anul acesta. De asemenea, cât de curând vor demara lucrările pentru Secţiile de Neurologie, Ginecologie şi Neonatologie.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaca corupta!
0
0
In control la sputalul judetean Constanta??E cald de mori pe litoral si ministra si-a pus pardesiul!O fi crezul ca merge la o plimbare pe faleza si briza marii creeaza disconfort de temperatura. Unde e doamna , halatul , obigatoriu cand faci o vizita, ca doar nu erai pacient la urgenta. Si n-ar fi rau la un control sa fii chiar pacient sa vezi si sa nu crezi ce se intampla in sistemul de sanatate .
0
0
Asa si? Daca stie ce credeti ca se va intampla? Nu sunt suficiente doar aceste vizite sau controale..se dau amenzi, se solicita demisii.. sa spunem ca pleaca unii..vin altii..aceeaasi situatie..astea se vad mereu in Bucuresti....ale controale..alte amenzi, alte demisii, vin altii etc. Nu se schimba nimic de fapt. ce dracu..nu v-ati obisnuit cu astea?...
3
1
Toate ciorile vin la mocangeala. Cine nu plateste asigurari si nu munceste sa plateasca serviciile medicale. Ca in afara , nu toate leprele sa beneficieze de servicii gratis.
5
0
Dr.Grasa nu poate fi scimbat, desi este total neprofesionist, atat ca medic cat si ca manager . Este fiul col.Grasa unul din celebrii tortionari ai militiei economice Constanta.
11
0
Nu ti se pare ca esti cam increzut ma PSDistule cand spui ma prostilor daca nu au facut ai nostri nimic voi credeti ca or sa faca USRisti spital nou.Adica PSD este maxim de confort si bine pentru pacienti.
5
0
TOTUl ESTE DE FATADAAaaa
6
1
lasa ma ca vine usereu la guvernare si va face spital nou nout in 1 zi de guvernare. Si schimba si toti angajatii spitalului cu unii noi care nu iau spagi si cadouri. Ha ha ha ce m am mai ras
6
4
ati pus botul fraierilor,asta este campanie elecorala ca de fiecare data inainte de alegeri...slugilor votati tot asa si ne canta popa
12
1
Nu e urgenta la Spitalul Mare e direct morga. Tata a murit dupa ce a stat o noapte in urgenta pentru ca au refuzat sa il interneze. I-au administrat ceva si de la tensiune 20 a facut 10 si saracul delira.
13
0
Dr din Cta, fara sa dai inainte, nu se uita la pacient.Asistentele, niste jegoase, au 6000lei salariu si nu iti schimba branula, fara spaga.De infirmiere ce sa mai zic, te lasa cu plosca sub tine, cu cearsafurile imputite,pline de sange si asteapta sa le bagi in buzunar.Dupa ce le-ai pus in buzunar ceva, miracol, incep sa se miste,gasesc cearsaf curat,te schimba.Daca vrei sa te operezi,are asiatenta sefa tarfele:cat dai la dr, anestezist,rezident,as sefa,apoi te programeaza
21
2
V a apucat vrednicia acum. Dupa alegeri iar va doare in cur.
25
2
nu vedeti ca-si bate joc de voi?vrea sa arate cate de preocupata este pt a-si face capital electoral, si ea nu a venit acolo in control, a venit sa-si ia TAINUL, cine nu i-a dat a fost schmibat de pe functie, cei care i-au dat au ramas in continuare
13
6
asa. a venit a vazut a plecat. totul a ramas neschimbat
14
2
Jos cu toate asistentele sefe ,analfabete,machidoance,DNA verificati si la UAMS Agigea sa vedeti cata spaga ia asistenta sefa machidoanca Aura cu Preda Ovidiu sa bagi un bolnav acolo ,de ce nu se verifica si acolo in urma cu ceva ani o infirmiera a spus ce se intampla acolo dar nimeni nu a facut nimic si se comporta la fel,pt ca direcorul e presedintele PSD al Harsovei.
19
0
Da' cu Grasa, Nimic? Ca pestele de la cap se'n pute! Nu de alta, dar s-a "ingrasat" iar decand se crede buricul pamantului in spital si practic nu a facut nimic, nimic! . . . . apropo, nu cred sa nu fie "apt" sa mearga la Poarta Alba ca sa-i tina tuturoiul lu' nicusor in continuare. Ca baiat' are indemanare!
20
1
Bravo PSDistilor trebuie sa va spuna ministru ca este jale.Spitalul asta nu are director,judetul nu are sef.Daca astia nu au timp sa vada ce este in curtea lor sau nu pot face nimic atunci sa plece.Si controale la sange sa se vada cati bani a cheltuit directoru si pe ce fiindca PSDisti de tip UNU spun:nu conteaza ca furam ofticatilor si voi faceati la fel daca erati la putere sau avem scoala si ne duce capul nu ca voi niste prosti.
10
1
sa se taie salariile uriase nejustificate ale medicilor si sa se dea legea ori la stat ori la privat, asa e clar ca nu functioneaza sistemul
38
5
Ba vedeti ca la paza tot trebuie sa dati spaga ca sa treceti nu credeti tot ce zice asta pe aici la firma de paza avem salarii mici ca patronu da spaga sa obtina contractul
17
0
Au falimentat Romania PSD-isti . Acum mimeaza interes fata de sanatate . Numai ca li se rupe lor de noi .
28
6
ROG SCHIMBATI FEMEIA DE SEVICIU ,,MENAJERA,,SI SE REZOLVA ,,
13
2
La neurologie a schimbat asistenta sefa adica acarul Paun in loc sa schimbe medicul sef --El nu vedea in calitate de sef ?--la urgenta e jale !
31
1
Vai, a aflat si ministru dupa 29 ani ce se intampla la spitalul jud cta? Demisia sau demisi imediat
25
2
Ce control ma?ce dracu bateti campii cu controale si mortii vostrii.campanie electorala pura si cred ca a trimis o dragnea sa caute niste coca pe plaja. Voi chiar aveti impresia ca articolele astea le mai haleste cineva?voi chiar credeti ca nu stim cum sunt numiti politic la spitale la deconcetrate slugile onediente ale partidului?asta e un articol de campanie.daca ar avea sange in instalatie ar trebuii sa ii fii rupt ctr de mumca pe loc.sa fim seriosi.nu suntem toti chiar atat de prosti sa punem botu la vrajeala asta ieftina marca pesedeu
24
7
Dottore, la ce ora vii la munca si ce faci toata ziua???
23
2
control pe naiba ..campanie electorala daca era control ii demitea pe toti rusine PSD
31
4
de stroe-hotul apei- nu este?
22
1
Bine ca lumea s-a plimbat pe sectii neechipata! Management slab.trebuie cineva care sa dea militaria jos din pod cu medicii si asistentele
26
2
SPUNETI DIRECT DNA MINISTRU PSD CUM CA MENEGERUL CATALIN GRASA II COLEG DE PARTID CU DVS.LA FEL SI PRESEDINTELE CONS JUDETEAN TUTUIANU HORIA.NU II NIMIC DECIT SPECTACOL IEFTIN PT INOCENTI SI ATIIT.DACA DOREATI SA FACETI CEVA DEMISIA IMEDIATA A MENEGERULUI SI ATIIIT.ALTFEL APA DE PLOAIE
23
5
dna ministru a vazut si parcarea Rex a spitalului? Cand le interzice lacomilor sa presteze si la privat? toti trageau chiulul la cabinetele lor asa ca cine sa primeasca pacientii?
23
1
Cel mai bun.Respect stimata doamna.De asemenea oamenii are nevoie Romania, cu inima mare.
17
13
Alo usurel tov replica iar faceti loby. Chiar asa ne luati de prosti. Dupa autobuzele dotate cu camere de identificare faciala in curind vom avea si spital regional musulman. Da unde personalul va fi tot ... . Ca sa scapam de nevacinati de geto-daci. Barbari. Care din ei ca fondurile vin de la m UE dupa acordurile semnate de tonta turcitu.
7
5
IN PANTALONI EGARI GALBENI SI POSETA DE ZICI CA SA DUS LA FURAT, HALAL DE MINISTRU
16
26
In sfarsit!!! Sa plece toti!!!
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218