REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ministrul Tineretului se află la Constanţa. Discută cu Făgădău soarta stadionului Farul?!

Ministrul Tineretului se află la Constanţa. Discută cu Făgădău soarta stadionului Farul?!

Replica API 17 aprilie 2018 | 00:22 432

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, se află la Constanţa, pentru o inventariere a bazelor sportive din judeţ. Cu această ocazie, se va discuta şi pe seama stadionului Farul, pe care administraţia locală doreşte să îl preia în vederea modernizării.

De altfel, consilierii locali municipali au aprobat, anul trecut, un proiect de hotărâre privind preluarea stadionului, iar ulterior au solicitat Guvernului să emită o hotărâre pentru transmiterea imobilului situat în municipiul Constanţa, strada Primăverii nr. 2-11, din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS), în domeniul public al municipiului Constanţa şi administrarea Consiliului Local Municipal Constanţa.

La un an de la aprobarea proiectului, stadionul este în continuare la MTS, printre altele constatându-se că, dacă se doreşte tranferul, actele imobilului trebuie aduse la zi. Actualizarea intabulării a dat bătăi de cap, dar într-un final s-a rezolvat: "Ultima problemă a fost pista de alergare de la stadion, care trebuia să apară distinct în fişa de imobil. Am reuşit acum două săptămâni să transmitem din nou toate actele la MTS, la Ministerul Dezvoltării, la Finanţe şi la Ministerul Justiţiei, urmând ca actele să intre în analiza acestor ministere", a declarat, referitor la proiectul transmitere a stadionului, Mariana Solomon, director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

De precizat că primarul Constanţei, Decebal Făgădău, nu a putut fi contactat pentru a oferi declaraţii pe acest subiect - dacă are noutăţi, dacă a mai discutat cu reprezentanţii ministerelor etc.

Amintim că, în afară de stadionul Farul, municipalitatea doreşte să preia şi stadionul Badea Cârțan, dar şi baza Triunghi.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau nu e in stare sa renoveze podul de la butelii, daramite sa faca un stadion de la zero ..
12
0
Intalnire de gradul zero barat
9
1
Numai coarde!!!!
11
3
Fatuca asta stie sigur ca Litoralul este compus din apa si nisip deci avem...
7
3
Somitati !? Doi micimani, doi ciumati!
11
3
stadion o sa se faca in 20 20, dar in afara orasului. Acolo intra 3 blocuri de 20 etaje pt prietenii cipanezi.
12
3
mamaaaa intalnirea a doua somitati!!!!
13
3
secatura de primar haituieste angajatii regiilor locale sa faca curatenie in kitsch-ul borfasilor numit Mamaia, in locul celor ce jefuiesc banul public aka Pularis. sper ca ITM-ul si organele abilitate sa treaca prin Mamaia sa sesizeze abuzul acestui individ. scoate-ti prietenii din Henri Coanda la curatenie, nenorocitul dreaqului.
21
3
Domnu fagadau s-o iei de tzatze pe ministra si daca o mulgi curge palinca de bran.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614