REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Transporturilor încă nu a semnat decizia de modificare a componenţei Consiliului de Administraţie de la ACN

Ministrul Transporturilor încă nu a semnat decizia de modificare a componenţei Consiliului de Administraţie de la ACN

Replica API 22 martie 2018 | 00:00 236

Cotidianul “Replica” de Constanţa anunţa, la finele săptămânii trecute, că a fost modificată conducerea Companiei Naţionale Administrația Canalelor Navigabile SA (ACN). Astfel, lui Ovidiu Cupșa i-a expirat mandatul de președinte al Consiliului de Administrație al ACN și nu i-a mai fost reînnoit. Decizia a fost luată în data de 16 martie, în ședința Adunării Generale a Acționarilor.

Decizia urma să fie redactată şi transmisă la sediul ACN în cursul zilei de luni, însă acest lucru nu s-a întâmplat încă, situaţie confirmată şi de directorul general al companiei, Daniel Georgescu. “Informaţiile publicate de dumneavoastră le-am aflat şi noi, este decizia din şedinţa AGA, însă această decizie nu a fost încă semnată de domnul ministru al Transporturilor”, a declarat Georgescu. Motivul? Din câte se pare, ministrul de resort aşteaptă o clarificare şi în ceea ce priveşte un membru al C.A. pe care l-a contestat Fondul Proprietatea imediat după numire (n.r.: în februarie 2018).

În afară de surpriza legată de Ovidiu Cupşa, căruia nu i-a mai fost prelungit mandatul, în şedinţa din 16 martie s-a luat şi decizia ca Dragoş Titea să fie şi el înlocuit din Consiliul de Administraţie.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se mai satura astia sa isi puna rudele si finele care habar nu au in posturi. Chiar nu mai au altceva???
0
0
Portul e condus de pedelisti numiti de ciolos.!!! Halal PSD, dracu te mai voteaza alta data.
0
0
Felicitari Georgescu! Eliminati cat mai rapid toate loazele pedeliste si peneliste care s-au aciuat prin companie. Dar nu ii inlocuiti cu securistii si neamurile proaste ale lui Stroe Felix si Dumitrache Ion, asa cum s-a facut in Port! Mare atentie, Georgescule!
2
1
Iar un ziarist HABARNIST si-a spus punctul de vedere. Mai citeste bre legislatia inainte de a scrie prostii!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614