REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Transporturilor le dă replica protestatarilor #şîeu: Facem autostrăzi, nu avem timp să stăm

Ministrul Transporturilor le dă replica protestatarilor #şîeu: Facem autostrăzi, nu avem timp să stăm

Replica API 16 martie 2019 | 06:07 427

Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri, la Bacău, în timpul protestului de 15 minute pentru construcția de autostrăzi, că angajații și firmele care au contracte pentru construcția de drumuri nu au timp să stea, așa că muncesc, dar că e dreptul fiecăruia să protesteze, transmite Mediafax.

"Proiectul este de 150 mil euro, lansat în 2017 timpul guvernarii PSD. Constructorul este o firmă românească, car și-a ținut angajamentele din punct de vedere contractual, nu vom avea probleme pe acest tronson. Nu voi ezita să iau măsuri unde nu se vor mobiliza corespunzător. Nu vom mai tolera să avem întrzieri la execuție", a declarat Răzvan Cuc.

Întrebat de protestul de 15 minute, Cuc a spus: "Autostrada Moldova tocmai a început, nu avem timp să stăm. Vom fi prezenți, avem construrctori prezenți care vor face autostrăzi".

PSD a anunțat, pe Facebook, demararea proiectului Autostrada Moldovei, iar ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a particicpat la eveniment. Tot azi a avut loc un protest în care mai mult angajați din privat și de la stat au întrerupt 15 minute activitatea, la ora 15.00.

Protestul a fost inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le faceti pe dracu sa va ia. ce n-ati inteles ca pe astia, pesede, pedele pemepe si penele nu va mai crede nici dracu???
4
0
Unde le faceti? In China? Ca acolo tot apar autostrazi noi ... Aaa, in Romania? Inseamna ca le faceti, de 30 de ani, doar pe hartie! Aruncati banii pe studii de prefezabilitate si frecati menta pana expira, dupa aia reluati studiile si, cand v-ati umplut conturile, treceti la etapa urmatoare, cu studiile de fezabilitate! Si dai si dai, si lupta si lupta, si iar bagat in buzunare, pana cand va aduceti aminte ca o autostrada presupune si ceva indreptat teren, tasat, sfredelit dealuri, betonat, asfaltat ... In zonele de munte ... las pe maine! De parcat, alimentat, etc. ... peste alti 20 de ani!
5
0
psd-isti cretini? nu faceti autostrazi bai nerozilor, furati banii de la autostrazi. de aia nu le faceti cu fonduri europene ca oamenii normali, ca labarii aia nu va lasa sa le furati banii asa usor! ai sictir burtos jegos!
6
0
Bai ministrule stii care e problema ta ?. Nu ai realizat ca voi astia care va ocupati de canstructia autostrazilor le tot incepeti de 30 de ani dar nu le mai terminati.Normal ca trebuiesc incepute sa aratati pe ce sau dus miliardele adica am inceput se lucreaza asteptati.
6
0
PSD are oameni buni,incomparabili cu ce avem azi la transporturi.Chiar si asa,se poate face treaba daca fluctuatiile de fonduri si alocari se fac pe bune,in baza necedsitatii caliyatii,abia apoi considerand pretul. Totul poate fi urmarit ,doar ca mafia nu vrrea transparenta.Nu avem democratie,ci un PCR de tip nou !!! Nu avem servicii,ci Securitate ded tip nou! Oare nu de aia romanii nu au incredere sa faca copii? Sa nasti viitori sclavi ai astora? Oamenitac ,dar gandesc.
3
5
moldova sa mai astepte momentan conectam ardealul de austroungaria,de abia dupa aceea vom conecta moldova de rusia
4
0
bai cucule. cum pizdoiu lu tatoiu va apucati voi de autostrada moldovei, de fapt de centura bacaului cand voi in bugetul pe 2019 nu ati alocat fonduri pentru asta?
11
0
Nu avem timp sa stam pt ca trebuie sa ne umplem buzunarele, este traducerea .autostrazi mai pe seara,asa...
9
1
Ei sunt doar in stadiu de sf nu au cum sa inceapa vreo autostrada. Minciuni tipic pesediste. S-au speriat de opinia publica. Cu astfel de oameni PSD dispare. PSD nu investeste in nimic. Doar in lefurile unor bugetari. Incompetentii pesedisti mai au inca 2 ani de guvernare ...te apuca groaza ce mai urmeaza. Se duce industria de rapa.
10
2
psd a anuntat pe facebook demararea proiectului autostrazii moldovei, aceasta urmand a fi construita si finalizata tot pe facebook
12
1
porcu' asta are nesimtirea sa minta pe fata.
12
1
Sictir borcan de grasime,faci autostrazi! Unde sunt,le faci pe sub pamant? Aduceti chinezi,aia le fac mai repede si mai bine!
15
1
pasare sura apucama i de zbarcitura
11
1
mai jigodiilor ordinare, voi ati auzit de bun simt?, adica poporul este tampit, da- asa ganditi voi-este o curva , o putoaica- nu stiu a cui pila, europarlamentar, a inlocuit-o pe analfabeta viorica, dar asta este de o mojicie rar intalnita, are o banda pecare o tot citeaza- nespalat-o da-mi tu banii tai, nemunciti- si ti-i dau eu pe ai mei si apoi sa discutam. La puscarie pe viata- nemernicilor- v-ati imbuibat-la fiecare 6 ore un bebelus moare din lipsa unui incubator, al carui cost este mai mic decat o sampanie a voastra. Ce ar fi sa reflectati si sa nu mai mintiti- ce era de demonstrat ati
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614