REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
26.9° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ajuns la Constanța... cu trenul. Video

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ajuns la Constanța... cu trenul. Video

Andreea VLAICU 14 iunie 2024 | 10:58 3264

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a ajuns la Constanța, de la București, cu trenul. Culmea, acesta a ajuns la timp, trenul nu a avut întârziere, așa cum ne-a obișnuit CFR. Precizăm că CFR Călători pune la dispoziție 30 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării până la data de 7/8 septembrie 2024. Prezent la eveniment a fost și Sorin Grindeanu, Ministrul al Transporturilor. 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ajuns la Constanta... cu trenul. Video Sorin Grindeanu

A ajuns la timp, în 2 ore și 7 minute. Dacă discutam de CFR, ceea ce s a întâmplat azi este o picătură într-un ocean, dar vom pune și pe roate acest transport vom avea un transport verde. Încurajez transportul pe această rută, este una modernizată. Mi-aș dori să fie un lucru normal.”,a  declarat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ajuns la Constanta... cu trenul. Video

Video:

Și, dacă tot a ajuns pe litoral, ministrul a fost întrebat de jurnaliști și despre alegeri și candidatul la prezidențiale. ”Când ești președintele partidului ești favorit. De 2 ani si jumătate se spune ca ceasta coaliție se rupe. Am avut bătălii între candidații PSD și PNL. S-a trecut peste. Cu întelepciune se va trece peste această etapă. În acest moment, favoritul pentru a fi candidatul PSD este Marcel Ciolacu”, a subliniat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ajuns la Constanta... cu trenul. Video

Vor fi trenuri directe spre litoral dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați și Buzău. De asemenea, pe ruta București Nord-Constanța trenurile care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore).

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ajuns la Constanta... cu trenul. Video

Astfel, timp de trei luni, vor circula 30 de trenuri directe (15 dus/15 întors, inclusiv ramurile aferente), din care 14 trenuri (7 dus/7 întors) au ca destinație/plecare Mangalia. 36 de trenuri (18 dus/18 întors) vor asigura legătura Capitalei cu litoralul și retur: 15 perechi din București Nord (din care 9 perechi trec și prin București Băneasa), două perechi numai din București Băneasa și o pereche din București Obor.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a ajuns la Constanta... cu trenul. Video

Toate trenurile InterRegio estivale au în compunere vagoane clasă climatizate, dotate cu prize electrice pentru încărcarea bateriei laptop-ului sau a telefonului mobil, toalete ecologice, uși de acces și intermediare semiautomate.

Majoritatea vagoanelor sunt modernizate (reconstruite integral) în ultimii 14 ani. De asemenea, trenurile cu parcurs lung au în compunere vagoane cușetă și vagoane de dormit. Pentru serviciile cuprinse în programul special estival sunt valabile toate facilitățile de călătorie acordate prin actele normative în vigoare.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca deutch bahn este privatizat.
0
0
A inceput campania pt prezidentiale. Degeaba... oricum Ciuca este alesul. Nu conteaza cati voteaza... conteaza cine numara. AVE
1
0
Autostrada incepe sa arate a drum forestier!
4
0
In Germania de ce nu se vand ma bunurile de siguranta nationala?Unde este ma CFR Caile ferate Romane? Care trebuie si trebuia sa aprtina statului ma ca in tarile care se protejeaza impotriva subminarii economiei ? Cine le-a vandut? Cu cat? Cu ce interes s-au vandut? de ce s-a distrus tot in Romania? De catre ce indivizi? din ce structuri au apartuartinut hotii?.Tu si restul de la fantana cu licurici din ce structura compartiment de "tren" ai fost infipt ca o p**a moarta ? Marioneta cui esti? Mai e unu nou o tuta ca tine deja nici nu s-a instalt bine si ii vedem semnele.Va aratam semnele obscene de nemultumire fata de hotiile voastre de 34 de ani.
7
3
Va place cum a distrus totin tara asta PSD in 34 de ani? Va place gara Constanta tovarasu PSD? O gara nici de comunele din vest UE nu se apropie una.Va place cum este vopsita? Va place ca nu avem o cale ferata moderna in 34 de ani? In alte tari UE mergi cu trenul cu peste 300/h.Du-te la fantana si vorbeste cu licuricii vostri.Va rodeati unghiile va era frica picati? V-ati folosit de PNL.v-ati furatalianta "unita".Unde ati avut infiltratii PSDaveti mai multe voturi pentru voi.Inclusiv in presa voastra si tv voastre.Sunteti de rasul curcilor!oamenii nu sunt p****i.Voi sunteti ca va puneti si alti godaci sa latre la tv din ziua de alegeri.Ba la alegerile parlamentare ala shrek2 si rusu ala prezentatorul sa il puneti sa urle iar la Tv sa ne spuna iar la tv :"sa stati acasa decat sa mergeti sa votati p***t.Aveti inregistrarile cum ati indemnat oamenii sa stea acasa.Ba lichelelor pe cine prostiti voi cu votul adevarat PSD?Voi la puscarie trebuie sa fiti toti.Si o sa fiti.
8
2
Ba căcatul de ministru u nu auzi ca e cerinyade vagoane de suplimentarea. Între Constanța Mangalia și retur. Ca între ora 13/16,18 nus trenuri. Ba. E cel mai mare festival la Costinești și voi nu sunteți în stare sa puneți trenuri. Ba jegurilor de directori miniștri de c****t
5
2
Ba decat Ciolacu mai bine Ciuca chiar daca Dl Ciuca este din armata si nu are multa experienta in politica. Macar Dl .Ciuca a facut armata si arta prezentabil este impecabil la Tv si presa.Fara barba ,fara sacou descheiat,fara cravata si nu are nici camasa afara sau sifonati ca ei.Ati furat destul la locale ,pauza PSD.
6
5
A venit cu trenul si a anuntat presa sa-si faca imagine pe nimica. sa mearga cu masina pe autostrada soarelui sa vada cate nenorociri pe asfalt.Dispari
8
1
Pe cine crezi ca prostesti tu ma jmechere? Noi in ce tara traim?
12
1
Gara i a placut oare cum arata?
11
0
In hotz Inganfat mort dupa bani asta este Sorin Grindeanu,nimeni nu uita cum il facea pe Liviu Dragnea de toata ocara dupa ce l-a demis fostul preshedinte al P.S.D.din functzia de primministru pana l-a numit Livache director la ANCOM un post mai bine platit decat cel de primministru,atunci s-a sucit Grindeanu la 180 de grade si a inceput sa linga acolo unde inainte scuipase.
12
2
Reclama pentru pinguini
9
2
a reusit sa sune si la ziar inainte de sosire . Mmmwie !!!
13
3
wc-uri curate nu sunt, aer conditionat nu este, miroase a ars in tot vagonul... toti sunt banditi!
13
4
PS: cred ca a coborat din tren cu vezica plina.
12
2
sunt foarte curios daca toaletele au fost luna in acel vagon. ca de regula nivelul de curatenie este sub orice critica. la banii pe care-i platesti pe bilet ar trebui totusi sa fie la limita decentei.
17
3
Să meargă până la Mangalia și să vadă gările
19
1
Da caricatura aia de la ANR jos,mai ales ca era probleme in zona cervicala!
10
1
Made in golania
10
2
Basini de cuc la pret de carne!
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510