REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ministrul Transporturilor, 'tras pe dreapta' de polițiști. "Ce ați fumat?"

Ministrul Transporturilor, 'tras pe dreapta' de polițiști. "Ce ați fumat?"

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:25 2099

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a oferit niște explicații halucinante privitoare la accidentul în care a fost implicat, în drum spre București. Demnitarul spune că se odihnea pe bancheta din spate și că nu a fost preocupat de cum conduce angajatul SPP. Bode a afirmat că nu i-a dat indicații șoferului pentru a încălca normele rutiere și a încercat să se spele pe mâini de întreg evenimentul.

"Șoferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care îl va urma și de ducerea în siguranță la destinație a demnitarului. În astfel de deplasări nu există «ne grăbim», există doar «ajungem în siguranță la destinație». Niciodată nu am fost preocupat cum conduce angajatul SPP în zecile mii de kilometri parcurși, pentru un motiv foarte simplu: până duminică au condus impecabil. În momentele premergătoare incidentului, mă odihneam. Călătoream de 4 ore și jumătate.", a explicat Bode.

"Ce fumați sau ce culoare au pastilele care vă duc în această stare?"

Sindicatul Europol reacționează în urma acestor declarații, reprezentanții polițiștilor amintindu-i ministrului că un coleg de-al lor, Bogdan Gigină, a murit în condiții asemănătoare. Oamenii legii acuză același tipar ca în cazul Gigină, o tentativă de mușamalizare și tăcere în primele zile, urmată de o poveste cusută cu ață albă, la presiunea opiniei publice.

"Ministrul Bode minte cu nerușinare atunci când spune că nu știa ca Touaregul cu care se deplasa avea in funcțiune semnalele acustice și luminoase sau când afirmă că nu el l-a pus pe șoferul SPP să circule cu viteză și să încalce regulile de circulație care au dus la accidentul din Argeș. Spp-istul este o victimă și va răspunde personal pentru aroganța lui Bode și pentru faptul că a acceptat să încalce legea la solicitarea lui. Totuși, domnul Bode, după ce ne-ați spus că nu ați auzit sirenele și nici nu ați văzut manevrele de depășire în mare viteză, nu ne spuneți și nouă ce fumați sau ce culoare au pastilele care vă aduc în starea aceasta de Nirvana?", se întreabă reprezentanții Sindicatului Europol.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ministrul asta e bun,pentru ca e de la PNL. Heil Iohannis! Cine are opinii diferite de cele prezentate oficial de liderii PNL,este pasibil sa fie bagat in lagar de concentrare! Nu mai criticati nici un membru al mainii de fier ce va cinduce Romania pe cele mai inalte culmi ale progresului,caci veti fi ,stiti voi cum! Noi suntem mai tari decat toti,noi avem nu democratie,ci democratura,asa ca cine nu e de acord,mai bine sa plece din tara acum!
0
0
asta e tara lucrului bine facut
0
0
Daca-ti zice seful sa te arunci in put, tu te omori?, seful are vina lui, dar tu ? , da-l in sula mea de sef daca tii la viata ta!
1
0
nu va mai cacati atata pe voi bai militienilor shapagari rutieristi, spp-istul era la volan deci ala detinea controlul. poate sa zica demnitarul pulii ce vrea , spp-istul decide pe ce pedala apasa si cat trage de volan! Ajung sa le dau dreptate ciorilor din america chit ca nu-i vorba de acelasi lucru - desfiintati politia!
1
1
Cred ca animalul asta ia ce ia si Citu. Niste jigodii ordinare. MUIE PUBELA GALBENA
4
3
Am vazut si eu ca tot omul, coloana oficiala a demnitarilor. Oamenii aia nu merg incet, sau in limita de viteza.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367