REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Transporturilor: Trebuie să luăm urgent măsuri pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru salariaţii Poştei

Ministrul Transporturilor: Trebuie să luăm urgent măsuri pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru salariaţii Poştei

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 271

Lucian Bode

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC) trebuie să ia începând de astăzi măsurile care să determine îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru salariaţii Poştei Române, a declarat joi ministrul de resort, Lucian Bode, la o întâlnire cu reprezentanţii instituţiei, potrivit unui comunicat al MTIC.

Ministrul Transporturilor a avut o întrevedere joi cu reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Poştaşilor şi ai conducerii Companiei Naţionale Poşta Română, cu preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, la care a participat şi ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Transporturilor a susţinut că se va insista pe îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru angajaţii Poştei Române, inclusiv pe identificarea soluţiilor necesare pentru creşterea veniturilor, fapt care va fi corelat cu implementarea noilor tehnologii necesare pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor prestate.

"Angajaţii Poştei Române de foarte multe ori au fost uitaţi când a venit vorba de îmbunătăţirea condiţiilor de muncă. Am văzut cum diverşi manageri ce s-au perindat la conducerea companiei au fost acolo doar pentru a-şi face imagine şi pentru a bifa în CV o funcţie. Astăzi suntem în situaţia în care trebuie să luăm urgent măsurile care să determine îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru salariaţii Poştei. Să le ceri angajaţilor Poştei să îşi facă treaba, dar tu ca şi management al companiei să nu le asiguri condiţii normale de muncă nu este în regulă. Mi-ar fi plăcut să îi văd pe aceşti foşti şefi ai Poştei, măcar o dată să vadă ce înseamnă să mergi prin ploaie, noroaie sau arşiţa verii cu geanta de poştaş. De aceea, am cerut noului management al Poştei să găsească soluţii pentru ca munca acestor oameni să fie cu adevărat preţuită. Ei merită tot respectul nostru şi sunt sigur că dacă se va face tot ceea ce şi-a propus noul management al companiei, în curând vom vedea o redresare atât sub aspectul situaţiei financiare cât şi al calităţii serviciilor", a declarat Lucian Bode, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614