REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ministrul Turismului, în ședință la Constanța: vor fi controale dure pe litoral!

Ministrul Turismului, în ședință la Constanța: vor fi controale dure pe litoral!

Replica API 23 aprilie 2018 | 13:03 212

Întâlnire de gradul 0 la Consiliul Județean Constanța! Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, își serbează onomastica în ședința de lucru cu reprezentanții instituțiilor și a operatorilor de pe litoralul românesc. Ședința are că scop trasarea ultimelor probleme înainte de deschiderea sezonului estival. Prezenți sunt Horia Țuțuianu, șeful CJC, primarul Decebal Fagadau, prefectul Ioan Albu, șeful CJPC, Horia Constantinescu, primarii din localitățile de la malul marii, dar și mulți alții.

Edilul Constanței a spus că litoralul este 95% pregătit pentru primirea turiștilor. Accentul pus de autoritatea locală este pe curățenie și ordine publică. Ministrul Trif a spua că prioritatea guvernului este litoralul. "Din păcate, până în prezent nu a funcționat la capacitate maximă. Am rămas în urmă față de cei din vecini. Printr-o comunicare eficientă putem să recuperăm. Vreau să va spun că nu doar hotelierii sunt o prioritate, ci și turistul. De aceea, acum am venit cu o echipa de control pentru prevenție. Pe toată perioada estivală, vor fi în permanentă două echipe de control aici, nu vom tolera derapajele și vom fi duri", a spus Bogdan Trif.

Ministrul a anunțat că de săptămâna viitoare vor începe și repartizarea voucherelor de vacanță.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VReau sa vad ca prin transparenta de care vorbeste Horia Constantinescu se va aplica si afacerii lui din statiunea Costinesti.Beach-bar la 50 ml pe plaja ,corturi pentru drogati ,sezlonguri la preturi exorbitante ! Chiar daca si-a instrainat afacerile fostelor sotii ,nepotului tot el este in spatele afacerilor pe care le coordoneaza apeland la colegii lui din alte ministere ANAF,DNA,OPC.SPOR LA TREABA DAR CUM RAMANE CU TRANSPARENTA DOMNULE HORIA ?
0
0
EDUCATIE Domnule Trif. Bag de seama ca sunteti Ardelean asa ca asteptarile sunt mari ... Poate nu va stricati!!
2
1
Pana intr-un anumit punct sunt deacord cu ministrul. Dar ce facem domnule cu statiunile in continua degradare . Ne amenintati cu controale dure ,se subintelege si amenzi ca atare , dar cu mizeria si lipsa unei bune organizari administrativ-teritoriale cum ramane ? Dar pesemne ca va ramane tot in sarcina noastra ! Ne miram de vecinii nostrii ,atat.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218