REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ministrul Turismului: În trei săptămâni o să avem încă două staţiuni turistice, Cisnădioara şi Cârţişoara

Ministrul Turismului: În trei săptămâni o să avem încă două staţiuni turistice, Cisnădioara şi Cârţişoara

Replica API 17 octombrie 2018 | 00:00 177

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat că în maxim trei săptămâni vor exista două noi staţiuni turistice, fiind vorba de Cisnădioara şi Cârţişoara, din judeţul Sibiu, care astfel vor putea accesa fonduri atât naţionale, cât şi europene, conform agerpres.ro.

"Probabil în două-trei săptămâni o să avem încă două staţiuni turistice şi vorbim de Cisnădioara şi Cârţişoara. (...) Este un lucru important pentru că pot să acceseze fonduri atât naţionale, cât şi europene mult mai facil. De asemenea, Hoghilagul a fost inclus într-o zonă cu resurse turistice", a declarat ministrul Trif, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Cisnădioara este un sat aflat în imediata apropiere a municipiului Sibiu, recunoscut pentru frumuseţea locului, dar şi pentru biserica fortificată de aici, în timp ce Cârţişoara se află pe Transfăgărăşan, mai aproape de Munţii Făgăraşului, aici fiind localitatea unde se află încă un muzeu cu obiecte ce au aparţinut lui Badea Cârţan, inclusiv o pereche de opinci cu care a mers pe jos până la Roma.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
liber la taiat paduri
2
0
Ministrul asta cred ca nu stie ce inseamna o statiune. Uite o sa fac si eu in satul meu natal, ca am mostenire o falca de pamant, o statiune si accesez fonduri nationale din sponsorizari de la cunoscuti, pretini, rude, fiecare cu ce poate ,unde o sa ridic niste colibe cu demisol, cu paturi din baloti de paie, un cotlon ,ceva inedit, nu, si-l invit la inaugurare pe d-l ministru.Numai ca privata e dupa coliba ca prin unele locuri mai e mult pana soseste si civilizatia.
4
0
ete vorba de numai niste paraindarat,ce statiuni sunt numai niste coclauri,daca au facut niste grozavii de blocuri in sbiu catre cisnadie care nu au locuitori asta nu inseamna ca cisndioara este statiune,muie pesede
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218