REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Minor din Constanța, bătut cu bestialitate de 5 indivizi, pentru 15 lei

Minor din Constanța, bătut cu bestialitate de 5 indivizi, pentru 15 lei

Replica API 1 martie 2018 | 00:27 367

Imagine cu ror ilustrativ

Un minor a fost tâlhărit, marți seara, în zona Inel 2 din Constanța, de mai mulți indivizi necunoscuți. Băiatul a ajuns acasă cu ochiul vânăt și cu nasul spart. Tatăl copilului a postat întreaga scenă pe Facebook, menționând că totul s-a întâmplat în timp ce minorul se întorcea acasă de la meditație.

”Aseară s-a întâmplat un incident foarte neplăcut cu fiul meu. Plecase de la meditații și era în drumul lui spre casă, iar la un moment dat, în parcarea pe care o încercuiesc pe hartă, în zona Inel 2, a fost atacat din spate de 5 indivizi necunoscuți,pe lângă care tocmai trecuse. Au început să-i dea pumni, picioare și să-i bage bulgări de zăpadă în geacă. Când a ajuns acasă, avea ochiul vânăt, nasul spart și bluza udă leoarcă. Plus că indivizii respectivi i-au furat și 15 lei pe care îi avea în buzunar”, a postat părintele copilului pe Facebook, precizând, totodată, că a fost anunțată și Poliția despre acest incident.

Click pe imagine

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moarte si machidonilor, scursuri jalnice care fac umbra pamantului degeaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
NU sa procedat bine LA HARSOVA cand omul ala de vreo 67 de ani la taiat pe tigan de ia dat matele afara in scara blocului ADICA OM BATRAN VINE UN PULICA DE ALUI GROPARU DE 16 ANI SA-L BATA ASA MERITA TOTI
2
0
Eu zic sa ne strangem mai multi, sa le facem capatanile garaj de pumni acelor indivizi, in mod repetat. Azi o bataie, maine o bataie. Urmariti si terorizati.
4
0
Acesta este modelul de comportament preluat de la generatia mai matura. Cei mai in varsta dau exemple de cum sa vorbesti,cum sa te porti,cum sa -ti bati joc de semenii tai. Normal ca tinerii duc stafeta mai departe si vin cu adaugiri. Pana si la niveluri mai inalte se poarta violenta fizica si verbala. Asta este civilizatia de pe la noi.
3
2
Pt georgiana cred ca mama ei a folosit un prezervativ spart si folosit
4
2
Protejati i ca sunt multi nenorociti. ar trebui sa va luati 2-3 prietenai si sa ii cautati- stati in spatele copilului si cand il ataca tabarati pe ei si luati-le rasuflarea fir-ar ai dracului de nenorociti,. politia nu le face nimic.
9
0
A aparut Georgiana cu minunatul ei mesaj! Si are si o sora, Claudia.
7
7
Politia locala sta in centru, nu la margini... vai de capul nostru...
15
0
Politia locala ce face? ca tot acolo se sparg si masini, poate tot tiganii aia
12
0
Deci putina atentie ca moldoveni nu. Fac nimic gasca aia sta de o luna. In cartierul ala si se ia de persoane Coopilul ala nu e primul voi nu ati vazut ca in toata constanta se invirt etnobotanice so prafuri din cauza asta se intimpla toate astea daca platile sunt facute
9
1
Pai Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102