REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Minor din Tuzla, PROPUS spre arestare: și-a băgat în pământ cel mai bun prieten

Minor din Tuzla, PROPUS spre arestare: și-a băgat în pământ cel mai bun prieten

Replica API 7 martie 2017 | 15:36 485

Beat, fără permis, mașină neînmatriculată!

Beat, fără permis, mașină neînmatriculată!

Tragedie la Mangalia! Un minor și-a băgat în pământ prietenul, după ce a ales să se urce băut la volan. Cum nu avea permis de conducere, lipsa experienței în conducere și-a spus cuvântul. A pierdut controlul direcției de mers și a intrat cu mașina, un Opel Vectra cu numere de Bulgaria, într-un gard din beton. Din păcate, pasagerul din dreapta a decedat.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au depistat,la data de 4.03.2017, ora 23.15, pe Andrei Marian Georgescu, în vârstă de 17 ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Oituz din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Dar asta nu este tot, din păcate. El a rulat pe strada nai sus menționată, iar la intersecția cu strada Portului, ajungând în dreptul unui imobil, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard situat pe partea dreaptă. Atât șoferul cât și pasagerul de pe locul din dreapta – față, în vârstă de 23 de ani, au fost transportați la spital. La scurt timp, celălalt tânăr a decedat, pe când șoferul se află în afara oricărui pericol. Ulterior, la data de 6.03.2017, numitul Andrei Marian Georgescu a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, și apoi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Update: a fost arestat pentru 30 de zile!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ady . Nu cred ca conteaza numarul masini ca e de Bulgaria sau Romania ! Conteaza ca nu are permis si era sub influenta alcoolului . Ai grija cum vorbesti pentru ca sunt multi oameni care detin masini pe numere de Bulgaria. Nu toata lumea isi permite sa-si inmatriculeze masina .. in aceasta stire este vorba de un minor care si-a bagat prietenul in pamant din cauza alcoolului si neatentiei ..poate scapa cu viata prietenul lui daca nu era baut el .. nu eticheta cum vrei ca aici nu e vorba de numarul masinii .
1
0
Tigan borat cu opel cu numere de Bulgaria!!!! Feriti-va in trafic de jegurile care conduc cazane cu numere de Bulgaria de obicei sunt beti sau drogati si nu au permis de conducere
11
7
Daca avea numere de Romania nu i se urca alcoolul la cap.
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367