REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MINOR ÎNCONJURAT de un grup de tineri, în Tomis Nord: A primit un PUMN în FAŢĂ şi a rămas fără telefon

MINOR ÎNCONJURAT de un grup de tineri, în Tomis Nord: A primit un PUMN în FAŢĂ şi a rămas fără telefon

Replica API 15 noiembrie 2018 | 13:15 695

A fost filat încă din autobuz, iar în Tomis Nord a fost înconjurat de circa 5 – 6 tineri, mulți dintre ei minori, care l-au îmbrâncit, după care unul dintre ei l-au lovit cu pumnul în față și i-au furat telefonul. Agresorul a fost trimis în judecată și a primit acum măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Constanţa.

Selvis Sali a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța pe 19.09.2018. Pe 1 noiembrie, judecătorii au decis: ”Aplică inculpatului S.S.(...), măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Constanţa, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată”, potrivit minutei judecătorești.

Este vorba despre o faptă mai veche. A filat un minor, în vârstă de 15 ani, în autobuzul 100. Victima vorbea la telefon, un Samsung S3 mini. Când a coborât, la Rompetrolul de pe Alexandru Lăpușneanu (minorul a urcat la City Park Mall și a mers spre Mamaia) Selvis a coborât și el, însoțit fiind de circa 5 băieți. Minorul și-a dat seama că e ceva în neregulă și a traversat în grabă, ceilalți ținându-se după el.

L-au oprit și l-au dus într-un loc mai ferit, acolo unde Selvis i-a spus să-i dea telefonul pentru a apela pe cineva. Între timp, tinerii făcuseră cerc în jurul lui. Când a refuzat să dea telefonul, a primit un pumn în față. S-a speriat, a scos telefonul și le-a arătat că nu are credit, după care unul dintre agresori i-a cerut să-i transfere un euro, ceea ce a și făcut, după care i-a smuls telefonul din mână și a fugit.

Oamenii legii au și declanșat cercetările și l-au identificat pe Selvis Sali și au recuperat și telefonul, pe care individul îl vânduse cu 200 de lei. Menționăm că inculpatul, la data comiterii faptei avea 15 ani și a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, acesta fiind diagnosticat cu Tulburări de comportament de adolescență în context de grup.

Intelect în limite normale. Atât în prezent, cât și la data săvârșirii faptei și în raport cu aceasta, discernământul este/a fost păstrat. În fața instanței el și-a recunoscut vina, în sensul că l-a lovit pe minor și i-a furat telefonul. Decizia primei instanțe nu este definitivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...din Parlament, Guvern, Deconcentrate, SRI, SIE, a celor plecat la furat si cersit in lume, etc., etc., etc. !!!
2
0
Asa cum ne-a obisnuit aceasta fitzuica, Replica pune aceasi poza furata la mai multe stiri.
0
1
Cica tulburari de comportament de adolescenta,ce dracu asta e talhar imputit si gata ce atata scoala iti trebuie sa iti dai seama.astia asa se nasc,o au in sange.tragic e ca asa ceva se intampla zilnic pe strazile din toata tara dar nimeni nu ia masuri.asa e romanul,prefera sa trateze consecintele decat sa previna.comunitarii in loc sa doarma pe la colturi si sa pandeasca vreun prost care parcheaza neregulamentar,ar trebui sa si faca meseria si sa fileze toate strazile zilnic,asa sigur se vor mai diminua incidentele. IDIOTILOR BUNI DE NIMIC!
2
0
Rasa asta nenorocita nu poate fi starpita?De cum lasa tata din gura cersesc, talharesc si scapa ca sunt minori.La munca in folosul comunitatii ca traiesc pe spinarea comunitatii.Niste lipitori umanoide.
8
0
Sa omoram odata pt totdeauna tiganii astia nenorociti, aceasta plaga de care nu mai scapam!!!
7
0
nu sunt tigani. sunt romani de etnie roma
2
4
va recomand sa bubuim ciorile cand sunt in stol mai mare de 3 zburatoare!
11
0
noi Romani suntem prosti ,,pentru ca nu le dam in cap la timp,,,
15
0
Multumim,Fagadau!merg moca pe autobuz,ca nu se doreste urcarea prin fata si taxarea la sofer,ca sa stea astia pe scaun gratuit.Ii aduci in cartier linistit,distrugi tomis3,soveja, str.tulcea si vecinatatea,nu sunt camere sa ii fileze si pei cineva si sa ii traga la raspundere,stsu gratuit in HC si noi le platim caldura,apa etc..Muta-i dracu langa brigada mobila de jandarmi,in Palas,nu se mai poate..atatea vandalizari,atatea masini distruse,atatea talharii,ca sa te voteze plosnitele?
26
0
Multumim Primaria Constanta si Politia Romana pentru ca ne protejati copii si familia !
17
2
in mufa de aproapae ar fi rezolvat simultan doua probleme - prevenirea unor astfel de fapte pe viitor si avertisment amatorilor in principal din cadrul etniei fortat conlocuitoare si in secundar din cadrul conationalilor
10
0
astia te omoara si pentru doi bani.Au fost prinsi, dar trauma care a suferit-o victima cine o remediaza? ca acel copil ramane cu frica
30
0
Eu cred ca nu ar trebui sa jigniti , nu-i bagati pe toti in aceiasi categorie , cred ca in general romanii pe care ii cunosc poate am fost mai mult decat prieteni si cu mult respect intre noi , sunt uscaturi intradevar printre toate rasele umane , dar nu fiti inumani cu comentariile !!!
5
23
este si tara unui retardat ca tine.......
7
11
La puscarie!
25
0
Romania tara drogatlor tiganilor curvelor si oestilor si mafiotilor PSD
25
8
dau dovada de o buna cunoastere a legii. minorul esta la pension !
18
1
sa ii multumim lu Fatalau si mai ales lu Mazare ca a strans toti tiganii in centrul orasului si le-a dat si case. Cine trimite o bomba pe Henry Coanda jur ca ii fac statuie.
48
2
Constanta a devenit o adunatura de turci si tigani
47
4
Toti tiganii se dau mai nou tatari sau turci..ratiai dreaqu..
53
1
Aia asta nu face parte din aia care jefuiau taxiuri si tilharea prin parcuri noaptea fete
19
1
astia merita puscarie de la 15 ani ca apoi cand ajung la 20 de ani tot aia o sa faca
47
0
Oare doar atat merita cioara?
57
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614