REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Minoră ÎNJUNGHIATĂ pe o stradă din Constanța! Agresorul și-a uitat șapca la fața locului

Minoră ÎNJUNGHIATĂ pe o stradă din Constanța! Agresorul și-a uitat șapca la fața locului

Replica API 14 mai 2018 | 00:24 678

Prins cu ajutorul unui câine de urmă

Prins cu ajutorul unui câine de urmă

O tânără a trecut prin clipe de groază în seara de vineri, 11 mai, în timp ce se îndrepta spre casă! A fost atacată de un individ, care doar ce ieșise din închisoare, fiind înjunghiată în zona abdominală. Individul a fost prins și arestat pentru 30 de zile.

Cadâr Memet a fost eliberat din penitenciar în luna decembrie 2017, acolo unde a ispășit o pedeapsă pentru tâlhărie. Astfel, el a ajuns în municipiul Constanța, unde stătea la niște amici, pe strada Justiției, proaspăt ieșiți și ei din închisoare. În seara de vineri, 11 mai, au consumat împreună băuturi alcoolice și, la un moment dat, cam pe la ora 21.00, Memet Cadâr a observat o tânără, în vârstă de 17 ani, care se deplasa pe stradă. A urmărit-o și a atacat-o. A lovit-o, după care a înjunghiat-o în zona abdominală. Cel mai probabil că a vrut să fure ce avea la ea. Numai că victima a început să țipe și să ceară ajutor, iar agresorul s-a speriat și a fugit, lăsându-și șapca la fața locului. Tânăra a fost transportată la spital, iar medicii au decis că viața i-a fost pusă în pericol, un plămân fiindu-i atins de cuțit. Oamenii legii au declanșat cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și, cu ajutorul unui câine de urmă, au ajuns la imobilul unde se ascundea Cadâr. A fost audiat, reținut pentru 24 de ore și apoi, la data de 13 mai, arestat preventiv pentru 30 de zile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema este a noastra ca tara. Trebuie sa luam atitudine, tara se duce de rapa. Dancila ne face de ras, condusa de cel mai mare hot DRAGNEA, hoti care sunt liberi si care dau legi pentru a-si sterge magariile. Trebuie sa luam masuri. O noua REVOLUTIE ar fi singura cale sa scapam de toti coruptii nenorociti care nu lupta pentru buna-starea poporului !!
2
0
La viitoarele alegeri sa stati la fel in casa si sa ii lasati pe tigani si pe asistatii sociali sa va hotarasca soarta pentru inca 4 ani!
1
0
De ce dracului ii tineti ca pe niste printi in inchisoare mancare,caldura,conditii intretinerea lor costa mult mai mult decat le da la copii in orfelinate ca sa nu mai spun de bataia de joc fata de copii nostrii. Acordati 84 de lei pe luna pt ei sa bea ploaie sa manance vant punetii la munca sa le sara ochii din cap sa ii ingrozeasca numai cuvantul puscarie ....si pe urma o sa vedeti daca mai dau in cap cu atata usurinta si indiferenta...dar asa ce rost are sa munceasca mai bine da in cap si scapa de griji.
23
2
Fetei i s-a pus viata in pericol, dati legea ci moartea pentru criminali
30
3
Politia si politia locala o ard prin parcuri, la relaxare si la holbat, sa amendeze adolscenti care se saruta -n public sau beau un suc, ca nici in parc nu te mai poti relaxa... Asta in loc sa extermine talharii, coruptii, hotii si criminalii...din cartierele dubioase si zonele de contrabanda.
20
4
Exterminati-i dracului odata ca ne-am saturat, ne e frica sa iesim din case! E plin orasul de caini si de tigani turbati, unde vom ajunge asa??? Ce cheltuiti atatia bani cu intretinerea lor in inchisori mai bine omorati-i si gata, animale demente!!
31
1
De Ce mai cheltuie statul banii pe animale gen Memet asta ? Cine si cand il va putea reabilita pe acest gunoi la o viata normala ?
34
1
in loc sa te lamentezi aici, mai bine fa , in mod legal, o sesizare
20
2
IN FALEZA NORD...LINGA STATIA DE POMPARE RAJA ----AU CONSTRUIT UN ADAPOST O SATRA DE TIGANI CARE STRING PETURI...ALOOO POLITIA LOCALA-IMPOTENTA-A DL.FAGADAU SE AUDE.......DACA AR FI VORBA DE O AMENDA ...AUZITI.....VREAU SA VAD O REACTIE...CA DOAR LUATI SALARIUL DIN TAXELE SI IMPOZITELE PE CARE LE PLATIM.
18
8
hasha alta minoritate jegoasa! bravo dobrogeaaa unde e unchiu antonescu
21
2
pe cuza voda, colt cu mircea sunt numai persoane dubioase, traficanti de droguri, in fiecare zi stau aceleasi persoane la filaj
23
2
Scalvu asta nu e ala care l a injunghiat pe un baiat intr o discoteca de pe langa constanta?
13
1
Sa se ofere recompensa detinutilor condamnati pe viata ! Cine il mierleste pe dragnea este lasat in libertate ! Si tuturor detinutilor !
11
8
Acum cativa ani am fost implicata intr-un proiect ce s.a desfasurat in cadrul penitenciarului Poarta Alba acolo erau adusi diversi detinuri, cu diverse motive de arestare , minori fiind acestia nu regreta nimic, ba chiar afirmau ca le este mult mai bine acolo iar dupa ce vor fi eliberati vor face aceleadi lucruri sa ajunga apoi in penitenciar..lasa de dorit ce se intampla la noi..
18
1
Si Tudorel menistrul va fi votat din nou impreuna cu gasca ALDE .Sa vedeti minune ,vor vota chiar parintii si neamurile celor talhariti de criminalii eliberati de Tudorel ieseanul!
20
1
nu conteaza ce e, roman, tigan, turc, tatar, etc! ideea e ca au eliberat toti borfasii din inchisori si acum ne ataca in plina strada! nu e singurul caz, au fost si violatori eliberati care au recidivat! ar trb eliberati din inchisori si aruncati in curtile guvernantilor, sa li se dea arme si...sa faca ceva cu folos in tara asta! macar daca injunghie pe careva ...sa nu mai fie un om nevinovat! apropos....politia locala in loc sa hartuiasca lumea in ratc, n ar putea patrula pe strazi?! zic si eu....
31
4
datile adresa lui dragnea si tariceanu ca toti puscariasi eliberati de ei sa-i viziteze
38
2
Noroc cu vecini ca le sau parut ca e dubios si ca se uita la fetitele lor si au facut legatura ca este aceas persoana care mi-a atacat sora ca alt fel nu stiu daca politia il prindea
19
2
Tepes Voda mai poate sa ne salveze!!!
20
0
dupa nume e tigan tataresc.
18
5
ANTONESCU !
28
0
talhar mic si turculet, o sa stai la penitenciar cam toata viata de acum si o sa vezi tu acolo, Cadar -uletule
19
2
E turc sau rom??
4
2
la crematoriu cu cioara ...
42
0
Legile romanesti evident ca sunt proaste. Bagi scursura la bulau o perioada,dar cand o lasi afara este si mai josnica,nu faci nimic pentru educarea ei acolo,in penitenciarul fara psihologi,psihiatri,oameni instruiti sa-i remedieze pe cei ce chiar ar avea sanse de indreptare.De fapt nici cu cei cinstiti si liberi situatia nu este deloc buna.Totul este ascuns sub paturi groase puse pe tambal,vorbe fara continut. Criminalii sunt mai protejati si incitati sa ramana asa,din considerente ,,umane'',decat ar fi oamenii cinstiti motivati sa ramana cinstiti. Avem un ev mediu mascat frumos de tehnologie.
26
1
Ce siguranta mai avem Animale ordinare ce sunt
25
1
Bagami-as pula rasa lor de ciori obosite , sa-i faca sapun pe toti .
51
2
L-au recunoscut dupa matreatza?
18
1
Avand in vedere ca Idiotul Justitiei vine la Constanta nu ar fii bine ca parintii acestei copile sa mearga si sa-i bage sapca nenorocitului pe gat?
52
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614