REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MINORE de 13 ani, scoase “LA PRODUS”! Proxeneţii au fost încătuşaţi de DIICOT

MINORE de 13 ani, scoase “LA PRODUS”! Proxeneţii au fost încătuşaţi de DIICOT

Replica API 23 iunie 2017 | 00:00 454

Mai mulți indivizi din Constanța au contituit un grup infracțional organizat specializat în trafic de minori și proxenetism. Aceștia au racolat două minore, de 13 și 14 ani, pe care le puneau să se prostitueze pe mai multe drumuri din județ. Au urmat percheziții domiciliare, suspecții fiind încătușați.

Procurorii DIICOT Constanţa, la data de 21.06.2017, au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 a inculpaţilor Ionel Marian Moise, Domnica Mihaela Moise, Costel Adrian Băiceanu şi Ştefan Gabriel Spîrcaci, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada mai 2017 - iunie 2017, inculpatul Ionel Marian Moise a iniţiat şi constituit, împreună cu inculpaţii Domnica Mihaela Moise, Ştefan Gabriel Spîrcaci şi Costel Adrian Băiceanu, un grup infracţional organizat, la care pe parcurs au aderat şi l-au sprijinit inculpaţii Andrei Pîrvu şi Cristi Gabi Stroe, în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Astfel, membrii grupului au recrutat, transportat și adăpostit, în scopul exploatării sexuale, pe artere rutiere de pe raza judeţului Constanța, două minore în vârstă de 13,respectiv 14 ani, inculpaţii obţinând beneficii patrimoniale din practicarea prostituţiei de către acestea. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la data de 20.06.2017 au fost găsite ambele minore exploatate sexual și s-au ridicat în vederea continuării cercetărilor suma de 4200 de lei, un autoturism, mijloace de comunicații şi arme albe.

La data de 21.06.2017 Tribunalul Constanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile a inculpaţilor Moise Ionel-Marian, Moise Domnica-Mihaela, Băiceanu Costel-Adrian şi Spîrcaci Ştefan-Gabriel iar faţă de inculpaţii Pîrvu Andrei şi Stroe Cristi-Gabi procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Constanţa au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

La activități au participat și criminaliști din cadrul I.P.J. Constanța, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanța.

“Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul DIICOT.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si locuiesc in Cernavoda.In viata mea nu am o ora de munca.In concluzie sunt un parazit al societatii.Eu sunt un proxenet si mi am trimis prietena sa faca sex ptr a ma intretine pe mine si familia mea.Mi am luat limuzina de lux ptr mine iar acum i am luat si prietenei mele.M am tatuat pe tot corpul pana un gaura fundului.Nimeni nu ma intreaba de unde am atatia bani.Trai neneaca in Romania si in orasul acvarilor.
2
0
lasale sa avem si noi sa dam cate o moee
3
0
Se mai facea un canal cu piestii din columbia si simeni.
2
2
traista in batz ajtia au si ei kte o coaja la strada si se kred intrrlopi si pe langa astea fak si trafik de droguri
0
2
la gara la cernavoda pe scari este locul lu VASILICA -NICOLETA,paduricea este aproape,BUSCA are grija sa o transporte la locul de munca...nimeni nu vede...bani sa iasa...VASILICA are tupeu
4
2
Deschide ti dracului bordeluri legalizate controlate de stat sa nu mai avem de a face cu proxeneti care sunt bara bara cu politia si procuroriii. face ti ceva ca si noi trevuie sa futem ceva , sau e nevoie de violuri sa aiba cacatiii in uniforma de lucru Tara va fi un intreg vaslui
10
1
Pai unde stateau astea vis de maritimo si piesti in parcare in masini le privea mi sa parut mie cas mici daca erau astea dar nu arata rau acum la parnaie cu ei ce sa faci fr trb lasate i pace fetele cas minore in p mea
1
4
Politia trece, curvele raman... astia n au platit cotizatie, sau cum ? Ce facem cu restul ?
6
3
Iulian________
0
0
ce cacat mai faci din fetele alea ma? ne pasa atat de ponta, grindeanu, iohanis, dragnea si alte marionete politice, dar nu realizam ca trecem zilnic pe langa problemele reale ale societatii de maine si nici macar nu le bagam in seama... ba mai mult poate le dam si o muie ca de ... sa nu le doara falcile de frig
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367