REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MINORI prinși la FURAT de LALELE, în Parcul TOMIS II

MINORI prinși la FURAT de LALELE, în Parcul TOMIS II

Replica API 23 aprilie 2021 | 11:35 1814

În municipiul Constanța se tot cere o normalitate, însă, cât de capabili sunt constănțenii să o mențină? Orice s-ar face, se pare că unii nu vor sub nicio formă să permită municipiului să evolueze. V-ați întrebat ce se mai fură în ultima vreme? Ei bine, lalelele din parcurile constănțene.

Odată cu venirea primăverii, se pare că florile din parcurile constănțene au început să „facă cu ochiul” persoanelor rău intenționate. De exemplu, în parcul Tomis II, situat în apropierea Spitalul Județean, lalelele proaspăt înflorite au început deja să fie rupte de persoane pe care ba le deranjează frumosul, ba au în plan să scoată „un bănuț cinstit” de pe urma lor. Fapta a fost sesizată de o constănțeancă ce spunea: „Din păcate în parcul Tomis II, lalelele au început sa fie deja rupte și furate. Orice se face bine, se găsesc unii să distrugă. Mai nou, sunt "vândute" în fața Capelei Militare. Multe lalele au fost călcate. Am găsit bulbi aruncați pe iarbă. Pe unul l-am pus la loc. Dar nu poți ține piept nesimțiților. Un domn care a fost de pază i-a prins și i-a alungat. Mi-a zis ca era în jur de 06.00. Le-a confiscat un sac cu 80 de lalele”.

Un alt incident în aceeași zi?

Reprezentanții Primăriei municipiului Constanța ne-au declarat că le-a fost sesizat doar un incident petrecut în noaptea de duminică, atunci când patru minori au fost surprinși de agentul de pază în timp ce smulgeau lalele. Conform informațiilor, minorii au lăsat sacul și au fugit la vederea paznicului. Ar fi fost găsite 30 de fire de lalele în acel sac.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Civilizat militia cand batea la ei ca la fasole si tu vrei sa-i civilizezi acum ? Frica si durerea civilizeaza automat
2
0
Fara flori, numai iarba; linga blocul meu ,anul trecut, un barbat, nu copil, a rupt cit a putut iasomie ,vecinul de la parter sub ochii caruia se rupea iasomia i-a atras atentia, raspunsul primit "vrei sa intru in casa peste tine sa iti dau in cap?", cum se pot civiliza aceste specimene care nu stiu ce este munca.
5
0
cred ca faceti eforturi in directie gresita, efortul vostru trebuie sa se indrepte in a-i civiliza si nu in a sta dupa ei sa-i prindeti daca rup flori din parc.Civilizati-i si nu veti mai pierde nici un minut sa mai stati dupa vreunul sa panditi ca sa vedeti cine are sa rupa florile.
5
0
tot in tomis 2 sunt niste nemernici, creiere cat boaba de piper, care arunca gunoiul la centrala termica. astia trebuie impuscati
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614