REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Minorul decedat în accidentul de la Mangalia nu era pentru prima oară la volan!

Minorul decedat în accidentul de la Mangalia nu era pentru prima oară la volan!

Replica API 31 octombrie 2017 | 10:27 669

click pe imagine!

Un tânăr în vârstă de 16 ani a murit și altul, de 19, se zbate între viață și moarte. Teribilismul și-a spus cuvântul în cazul de față, minorul fiind cel care se afla la volanul unui autoturism (pe care și l-ar fi cumpărat în urma unor ”combinații”, după cum susțin surse din anturajul său), cu care a gonit și s-a oprit direct în stâlp. Mașina s-a rupt în două, iar șoferul nu a mai avut nici o șansă la viață! Este vorba despre Marian Cosmin Albu, care nu se afla pentru prima oară la volanul unui autovehicul.

Așa cum reiese de pe profilul său de Facebook, Marian Cosmin, chiar dacă avea numai 16 ani, obișnuia să conducă autoturisme destul de des. În plus, el se fotografia și se filma. Adora petrecerile cu muzică lăutărească și se considera un mic ”mafiot”, spunându-și ”Rechin de Ocean”. Obișnuia să posteze mesaje precum: ”Trebuie să fii puternic, să nu arăți niciodată slăbiciune” sau ”Nu îmi pasă ce gândiți despre mine, eu nu mă gândesc la nici unul dintre voi”, tocmai pentru a lăsa impresia că este un dur. Din păcate, teribilismul i-a adus sfârșitul. Nenorocirea s-a petrecut în dimineaţa de marţi, 31 octombrie, la Mangalia, în zona IAS. El a decedat pe loc, pe când o altă persoană, în vârstă de 19 ani, Daniel Gabriel I., din Botoșani, a fost rănită, fiind transportată la spital cu fracturi costale şi de femur. La faţa locului au intervenit cadrele medicale, poliţiştii şi militarii ISU. Vehiculul implicat în accident s-a rupt efectiv în două, după ce s-a izbit de un stâlp. ”La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 7.00, un minor, de 16 ani, din Mangalia, a condus un autoturism pe aleea de acces către o fermă din apropierea municipiului Mangalia unde ar fi pierdut controlul volanului, colizionând cu un stâlp de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a pasagerului din dreapta. În cauză, a fost întocmit dosar penal”, au precizat anchetatorii. Așa cum bine se poate observa, accidentul rutier a avut loc din pricina lipsei de experiență a șoferului și, probabil, a vitezei excesive. Însă, ancheta continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa-l ierte!!
2
0
Dumnezeu sa-l ierte! Ce au pazit parintii, nu i-au controlat viata deloc? De unde avea bani de masini????
11
2
Dumnezeu sa-l ierte! Oamenii buni e pacat sa vorbiti asa de el indiferent cum era, era un suflet.
10
11
la ora aia copiii se duc la scoala
19
18

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367