REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Minorul decedat în accidentul de la Mangalia şi-ar fi cumpărat maşina în urma unor „combinaţii”

Minorul decedat în accidentul de la Mangalia şi-ar fi cumpărat maşina în urma unor „combinaţii”

Replica API 1 noiembrie 2017 | 00:00 400

Maşina s-a RUPT în două!

Maşina s-a RUPT în două!

Un tânăr în vârstă de 16 ani a murit și altul, de 19, se zbate între viață și moarte. Teribilismul și-a spus cuvântul în cazul de față, minorul fiind cel care se afla la volanul unui autoturism (pe care și l-ar fi cumpărat în urma unor ”combinații”), cu care a gonit și s-a oprit direct în stâlp. Mașina s-a rupt în două, iar șoferul nu a mai avut nici o șansă la viață! Este vorba despre Marian Cosmin Albu, care nu se afla pentru prima oară la volanul unui autovehicul.

Așa cum reiese de pe profilul său de Facebook, Marian Cosmin, chiar dacă avea numai 16 ani, obișnuia să conducă autoturisme destul de des. În plus, el se fotografia și se filma. Adora petrecerile cu muzică lăutărească și se considera un mic ”mafiot”, spunându-și ”Rechin de Ocean”. Obișnuia să posteze mesaje precum: ”Trebuie să fii puternic, să nu arăți niciodată slăbiciune” sau ”Nu îmi pasă ce gândiți despre mine, eu nu mă gândesc la nici unul dintre voi”, tocmai pentru a lăsa impresia că este un dur.

Din păcate, teribilismul i-a adus sfârșitul. Nenorocirea s-a petrecut în dimineaţa de marţi, 31 octombrie, la Mangalia, în zona IAS. El a decedat pe loc, pe când o altă persoană, în vârstă de 19 ani, Daniel Gabriel I., din Botoșani, a fost rănită, fiind transportată la spital cu fracturi costale şi de femur. La faţa locului au intervenit cadrele medicale, poliţiştii şi militarii ISU. Vehiculul implicat în accident s-a rupt efectiv în două, după ce s-a izbit de un stâlp.

”La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 7.00, un minor, de 16 ani, din Mangalia, a condus un autoturism pe aleea de acces către o fermă din apropierea municipiului Mangalia unde ar fi pierdut controlul volanului, colizionând cu un stâlp de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a pasagerului din dreapta. În cauză, a fost întocmit dosar penal”, au precizat anchetatorii.

”Un pacient în vârstă de 19 ani a fost adus la UPU, în această dimineață, în urma accidentului rutier produs în apropiere de municipiul Mangalia. Acesta a suferit fracturi multiple, contuzii pulmonare și ruptură hepatică, fiind internat tot în secția Terapie Intensivă”, au spus și reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Așa cum bine se poate observa, accidentul rutier a avut loc din pricina lipsei de experiență a șoferului și, probabil, a vitezei excesive. Însă, ancheta continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce aveti cu el era totus un copil credea ca tot ce zboara se mananca voi la varsta lui nu tot asa credeati pacat avea viiyorul in fata dumnezeu sal ierte
0
1
Pacat ca a murit. Cateva fete nu vor mai avea norocul sa fie ademenite la produs. Familiile Albu , Paterau samd se ocupa cu pescaria se stie.
0
0
cand dispar aceste elemente care n-au nimic cu: munca...educatia cultura...acesti indivizi care s-au nascut ..CIORI...asa vor muri...ei nu stiu decat sa primeasca...sa ciordeasca...in concluzie: SA LI SE DEA...acum sa fim fericiti,c-am scapat de un asistat social...un trantor al societatii romanesti...DUMNEZEULE...daca ne iubesti cu adevarat,te rugam sa ne scapi urgent de toate leprele,gunoaiele si putorile care au inmbolnavit aceasta societate...ajuta-ne..te rugam...
4
1
Era un cacat pe aici care ne ameninta sa nu ne mai luam de ciori ca ne scoate inima din piept , ca parintii lu asta care a dat coltu munceau cu ziua si asa mai departe. Il astept la ora 20.30 in Gara Mangalia la carciuma pardon non stopul lui Ciocaia . Trebuie lumina ca daca e tot vreo cioara nu se vede pe intuneric. Si apropos , daca vrei sa muncesti in Mangalia sunt locuri de munca destule. DMHI aduce oameni de la 80 de km. Nu e nevoie sa muncesti cu ziua.
5
0
Si-a cumparat-o??Cine i-a facut lui contract de vanzare- cumparare daca e minor?! Inclusiv celelalte documente de inregistrare ale masinii sau era un TX de Bg.
5
0
Ohhh.Am inceput sa plang!A murit o c ioaraaa!Uraaa!Un hot,traficant evazionist mai putin.Egoist!Nu putea sa ia in masina alte 4 c iori sa ne bucure si pe noi!!!!
5
0
Daca pana la nivelurile cele mai inalte sunt promovate nulitatile,ce sa inteleaga tinerii mai putin sprijiniti sa se educe? Pai a fi smecher conteaza pentru ei,ca si pentru cei mai din varfurile societatii. Rezultatul poate fi fatal. Orice copil poate fi bine educat daca parintii pot si vor asta,daca societatea da exemplele corecte de apreciere a valorilor. Bine totusi ca nu a mai lovit si alta masina cu nevinovati .
6
0
drept dovada popartac si dobrescu! rusine sa va fie! si aveti grija a revenit cralev de la costinesti! mi e scarba de acesti asa zis oameni
3
1
Era un rechin de balta
5
0
Din restul ce ia ramas dupa combinatie acum si-a cumparat sicriu si cruce Minte de ciora vopsita care-si merita soarta Bine ca a murit el nu a omorat si vreo familie nevinovata Fara el nu-i problema un tigan in minus
5
0
fara permis , viteza mare rezulta accident , daca ar fi avut permis macar isi dadea seama ca nu trebuie sa mearga asa repede
0
3
Minorul decedat era un dobitoc retardat care a facut un bine pamantului cand s-a hotarat sa crape!
10
0
Daca nu il lasai sa se bage in fata la semafor, se dadea jos si batea?
3
2
se tot il ridicati in slavi pe verdele pulii mele.un buhai de 1m 60 cu basini de interlop.daca si asta este smardoi atunci ma apuc de balet.
6
1
Nu vreau sa supar pe nimeni,dar acest Verde,dupa ce da bani cu camata,am auzit ca matrateaza pe cei,care nu isi achita la timp darile catre el....chair nu il vede nimeni pe acest camatar?
5
1
Drogurile i-au adus sfarsitul copilului astuia va zic eu si da e adevarat ce zice Daniel Dabyel corupti si spagari care cere spaga de la lume Popartag, Dobrescu si lista continua cu multi alti Buzica care cumpara droguri de la mine si tragea pe nas, bozolan care il are pe interlopu de Verde sa ii racoleze spagile ala e destept are sageata sluga astia sunt ghertoi camatari astia de Verde csre fugareste copii
5
0
atata timp cat sunt prea multi corupti in Politia Mangalia drumurile publice sunt periculoase. Pescaru si Nitoi au incurajat si profitat de pe urma interlopilor de la cei mici pana la cei f mari si grei : Beinur, Erchin, Sinan, Miko. Popartac si Dobrescu sunt beneficiarii principali ai soferilor fara permis
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614