REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Minorul filmat în timp ce îi făcea sex oral unui băiat, AUDIAT!

Minorul filmat în timp ce îi făcea sex oral unui băiat, AUDIAT!

Replica API 13 aprilie 2017 | 14:20 1127

Continuă cercetările

Continuă cercetările

Continuă cercetările în cazul actului sexual între minori de la Năvodari! Precizăm că întreaga scenă a fost filmată și așa a ajuns ca bunica unuia dintre adolescenți să afle despre cele petrecute și să meargă la Poliție. Ancheta este încă la început, dar, momentan, nu există suspiciuni că ar fi fost vorba despre vreo constrângere sau agresiune.

Totul s-a petrecut la data de 10 aprilie a.c., când polițiștii din Năvodari au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 60 de ani, din Năvodari, despre faptul că nepotul ei, în vârstă de 13 ani, ar fi întreținut o relație sexuală cu o altă persoană de sex masculin. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana cu care a întreținut un raport sexual oral este un alt minor, în vârstă de 15 ani din Năvodari. Chiar dacă primele date din anchetă se refereau la niște mesaje cu conotații sexuale între părțile implicate, se pare că, de fapt, toată scena a fost filmată. Oamenii legii au intrat în posesia clipului video și pe imagini se poate observa că totul se petrece într-o scară de bloc, iar de față sunt și alți minori care se amuză copios. La fel și potențiala victimă, care nu pare a avea un comportament timorat, din contră, râde și face spectacol. Se pare că filmulețul i-a fost trimis și minorului în vârstă de 13 ani, iar bunica s-a uitat în telefon și a rămas înmărmurită, moment în care a mers la Poliție. Minorii au fost audiați și cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor. Pe parcursul anchetei urmează a se stabili dacă se va schimba încadrarea juridică. Potrivit informațiilor noastre, minorii sunt din familii oarecum dezorganizate, în sensul că mai toți au părinții plecați din țară, iar ei sunt lăsați în grija bunicilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a dracu baba ce te ai dus ma la politie
1
0
butusina este autorul , se pare ca se ascunde adevarul , asta este scoala 2.Butusina trebuie exmatriculat , un retardat
0
0
Acest minor se pare ca ii place acest sex oral tocmai ptr a santaja alti copii ptr a incasa sume de bani totusi a fost intr-un loc public si a avut aceasta sansa de a se apara lucru care nu a facut-o deci....
0
0
Asta e propaganda pro gay si multiculturalism,idiotilor,copilasi de 13 ani sug pula intre ei,in loc sa se joace jocuri si sa aiba copilarie,sa invete despre natura,stiinta...
6
3
E impotriva legii care, atunci cand tu esti bou, te apara!
7
4
Ce tot scrieti atat , face asta pentru 15 lei sau alte chestii , nu mai scrieti prostii ... nu e obligat si nici batut!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614