REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MINUNE! O FIRMĂ fără NICIUN ANGAJAT a pus mâna pe DOUĂ CONTRACTE de la Primăria MANGALIA!

MINUNE! O FIRMĂ fără NICIUN ANGAJAT a pus mâna pe DOUĂ CONTRACTE de la Primăria MANGALIA!

Replica API 1 decembrie 2021 | 00:05 4618

La Mangalia, se poartă parteneriatele cu firmele fără angajați. Cristian Radu a atribuit, recent, două contracte ce vizează servicii organizare evenimente unei societăți care nu se află la prima colaborare cu primăria. Este vorba despre BIG Events Management SRL, din București, o firmă înființată în urmă cu doi ani și care a avut, anul trecut, 0 angajați. Indulgent primarul din Mangalia, vedem!

Cristian Radu

BIG Events Management SRL, controlată de Gheorghe Carabelea și Mihai Vlăduț Zavragiu, a primit de la Cristian Radu două contracte: unul pentru organizarea evenimentului "Concerte de Craciun", ce va avea loc în zilele de 4, 11 și 18 decembrie,începând cu orele 17:00. pe scena exterioară a Casei de Cultură Mangalia, Piața Republicii.

Gheorghe Crabelea, patronul firmei Big Events Management

Contractul include prestații muzical-artistice în aer liber susținute de artiști locali, precum si 4 artiști consacrați. Valoarea contractului este de 78.000 lei. Iar cel de-al doilea contract partea tehnică, respectiv echipamentele de exterior: scenotehnica necesară (instalați de sunet și lumini, echipamente video, etc) asigurate de personal tehnic specializat, in zilele menționate mai sus și pe durata spectacolelor, dar și 50 de afișe format A3, de promovare a evenimentului. Acest contract are o valoare de 90.000 lei.

Societatea BIG Events Management SRL îi are ca asociați pe Gheorghe Carabelea, care deține 80% și Mihai Vlăduț Zavragiu, care deține 20%. Gheorghe Carabelea este administratorul firmei. În anul 2020, firma nu a avut angajați, dar a avut o cifră de afaceri de 863.621 lei, profit de 111.027 lei și datorii de 191 038 lei și o angajați.

Așa cum arătam și mai sus, Carabelea nu se află la prima colaborare cu Primăria Mangalia. Spre exemplu, pe 19 august a.c., a atribuit altei societăți deținută de acesta BIG Ideas Advertising, contractul de servicii privind organizarea Festivalului transfrontalier intitulat „Marea Neagră cu Maramă și Dunărea cu Năframă".

Suntem curioși cum reușește Carabelea să aibă lipici la banii mangalioților și care o fi secretul succesului afacerii sale!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest infect
1
1
90000lei costa 2 ore de inchiriat 2 boxe ?
1
1
Eu cu familia mea si cu neamurile mele din Mangalia am luat o mare teapa cu acest primar pe nu me Radu....pai f bn face Replica ...daca pe tn nu te intereseaza ca probabil esti si tu conectat la banii publici pe noi ne intereseaza...autoritatile ar trbui sa i verifice cum a fost posibil asa ceva
1
2
Ce relevanta are daca sunt sau nu angajati pe firma? Mai detii alte 2 sicietati neplatitoare de TVA si pui angajatii acolo. Vai mama voastra!
2
2
Replica,este ceva ilegal in atribuirea acestui contract?Sunt suspiciuni de ordin penal care sa-l vizeze pe primar?Astea sunt articole de 2 lei facute de jurnalisti de 2 lei care scriu la o fituica de 2 lei,numita Replica.Am inteles aveti ceva cu primarul orasului Mangalia,am vazut asta,se vede de pe Luna, ok,dar macar respectati meseria de jurnalist si veniti cu articole mai bune,mai de profesionisti.
7
6
Ei haideti ca toata lumea stie, contractele se dau initial la firmele care aranjeaza parandaratul pt politicieni, asa ca pt ce angajati si mai departe cu banii care raman se contracteaza firmele de pe piata libera care fac practic lucrarea sau evenimentul la pretul real.
6
3
Un Jeg de Primar ! O sa apara El, unul, sa-i aplice un RESET la calculator !
8
2
poza de noapte din centrul orasului e veche, nu mai arata asa piata .......daca tot scrieti un articol,macar actualizati-va pozele si anunturile
3
2
bani aruncati onorarii la hartisti iar parandaratul platit din artificii.numara cineva ca ala a ars de 10 mil sau 200 milioane?
8
1
daca tot are bani sa arunce cate va masini de piatra pe drumurile din dobrogea 2 ca si noi platim taxe la fel ca tot orasul sa vina cu X6 lui sa l murdareasca putin!!!!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218