REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Miodrag Belodedici, în războiul CSA Steaua - FCSB: „Unde sunt generalii care au fugit cu buzunarele pline și i-au dat Steaua lui Gigi Becali? Îi durea în fund!”

Miodrag Belodedici, în războiul CSA Steaua - FCSB: „Unde sunt generalii care au fugit cu buzunarele pline și i-au dat Steaua lui Gigi Becali? Îi durea în fund!”

Replica API 12 iunie 2019 | 00:00 379

Fostul mare internațional Miodrag Belodedici (55 de ani) a vorbit despre situația actuală a proiectului CSA Steaua și despre interesele care au fost la momentul din 2003, când secția de fotbal a trecut de la Armată la Gigi Becali.

„L-au adus pe Gigi și i-au dat echipa pur și simplu. Nici măcar nu i-au vândut-o, nici măcar nu au făcut acte ok! Și apoi toți generalii aceia au fugit cu buzunarele pline. Despre asta e vorba. I-au dat echipa lui Gigi și au dispărut toți! Nici măcar nu au privatizat-o. Ia echipa și fă ce vrei cu ea, i-au spus. Iar după câțiva ani și-au amintit de Becali și l-au chemat la tribunal. Asta e realitatea, de fapt”, a spus Belodedici pentru Fanatik.

Întrebat dacă e de partea lui Becali în acest război, Belodedici a spus: „Nu sunt decât de partea adevărului. Eu spun ce am văzut și ce am simțit. Uite, și Gigi Becali plânge că nu știu câți bani a băgat în Ghencea. Păi era normal să bage, pentru că dacă nu avea nocturna, parcarea, condiții minime, nu te lăsa să joci în Liga Campionilor. Deci investițiile lui erau normale și obligatorii. Și ca să rezum. Acolo au fost niște interese ale unor oameni pe care îi durea în fund de Steaua și de altceva. Pa și la revedere!”.

„Căprioara” nu are încredere în proiectul CSA Steaua: „Am fost o dată, dar atât. E greu, nu știu dacă CSA va reuși vreodată să ajungă în prima ligă. De la Liga a doua îți trebuie bani, îți trebuie sponsori, să vedem dacă îi găsesc”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218