REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Miracolul care a reapropiat-o pe Ozana Barabancea de Dumnezeu: „A fost un șoc“

Miracolul care a reapropiat-o pe Ozana Barabancea de Dumnezeu: „A fost un șoc“

Replica API 1 mai 2021 | 00:00 992

Ozana Barabancea, în vârstă de 52 ani, a trăit o experiență emoționantă în urmă cu 8 ani, ce a reapropiat-o de Dumnezeu.

Ozana Barabancea

foto: Antena 1

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a povestit un episod care a marcat-o în urmă cu opt ani de zile. Atunci, vedeta a avut o revelație. Cântăreața mergea în copilărie la biserică, cu bunica ei. Aceasta a și învățat-o să își facă semnul crucii. „Am fost educată de mică, m-am născut vizavi de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vizavi de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții... La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai, am avut, așa, ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze”, a mărturisit Ozana Barabancea pentru Antena Stars, scrie click.ro.

„Nimic nu e întâmplător, totul e programat“

„Parcă o voce mi-a spus: Nu pot să vă spun exact ce am auzit, dar ideea era că de acum înainte drumul duce către biserică. Nu m-a speriat. Nici măcar nu m-a liniștit, m-a surprins și m-a bucurat. Am stat de vorbă cu mine. Era o nouă stare de spirit. Nu am făcut nimic decât să mă așez. A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni. A fost un șoc să vezi o lumină dintr-un perete complet zidit, zici că e SF. Nimic nu e întâmplător, totul e programat", a mai transmis artista. De atunci, artista s-a întors la Dumnezeu. Merge periodic la slujbe, are duhovnic și se implica în activitățile de la biserică. De pildă, anul trecut, de Paște, soprana s-a oferit voluntar pentru a împărți lumina Sfântă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu totii avem momente in care Dumnezeu ne invita sa reintram in turma Lui! Din pacate unii dintre noi rateaza invitatia ... Este mai usoara si mai tentanta calea intunericului!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218