REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mircea Badea

Mircea Badea

Replica API 19 iunie 2020 | 16:34 1988

Mircea Badea, oriunde merge, trebuie să se facă remarcat. Marele realizator tv s-a dat, din nou, în stambă, de data aceasta în fața polițiștilor.

Și asta, pentru că au avut îndrăzneala, în loc să plece capul în jos atunci când l-au sesizat în trafic, i-au cerut documentele...fizic, și nu prin geamul autoturismului. Și, cum Badea este cine este, și-a permis și tupeul de a se certa cu oamenii legii. Oare cum de-or fi scăpat fără pumni și picioare?!

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa realizator,halal. Poate aceasta perioada de reflectie sa-l aduca cu picioarele pe pamant. Sau nu mai este activa finantarea de la .... . Painea se castiga greu, sa vedem ce va urma.
0
0
ce mare realizator e Badea, ? doar un simplu kkt. in ploaie
0
0
Badea are origine sanatoasa , mama sa a fost scriitoare , da , scria cu zel informari la securitate , iar el este un pupincurist de baza a varanului ,tot wscriitor la securitate , mare "patriot", asa-i Caline.. Un adevarat gunoi al societatii de azi
1
1
Singurul care merita respect in Media, este Mircea badea!! bravo!! un patriot
1
1
Un tip care nu se potriveste in peisajul meltenesc agresiv. Drranjeaza ca nu linge in cur labarii sistemului securist si asta e . Mai nasol este ca politistii in loc sa apere cetatenii de jigodii,se aliniaza la sistemul aberant statal care tine picioarele imputite pe grumazul romanilor,in timp ce banditii,interlopii se distreaza aplaudati de magistratii duri tot cu amaratii. Badea nu a tinut partea nici unui partid,asta doare dar si face sa fie urat de grobieni.
2
1
AI TERMINAT SA MA SUGI PE MINE KLAUS SI GASCA MEA DE BORFASI ACUM AI TRECUT LA ANTENA 3 SUGEO FRUMOS
0
4
O fantasma,o iluzie colectiva,o marioneta de carton creata dupa chipul si asemanarea lui cu un mahar al presei si transformat apoi de clica PSD-ului si de restul presei in model de viata ,in pamfletar,comentator politic sau umorist de cacat si de tot rasul.Presa din Romania,bolnavul Europei.
4
4
El grande hommo - nu poate fi interpelat asa cu una cu doua. Cei doritori trebuie sa isi programeze o audienta.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218