REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Mircea Badea: Dacă vrei să profiţi de moartea unor oameni ca să-ţi rezolvi agenda personală, EŞTI ULTIMUL RAHAT

Mircea Badea: Dacă vrei să profiţi de moartea unor oameni ca să-ţi rezolvi agenda personală, EŞTI ULTIMUL RAHAT

Replica API 7 noiembrie 2015 | 22:48 219

A luat la ţintă reprezentanţii societăţii civile

A luat la ţintă reprezentanţii societăţii civile

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, merge contra curentului, criticând anumite atitudini din spaţiul public, din ultima perioadă.

Prima ţintă a lui Badea sunt reprezentanţii societăţii civile care primesc bani de la stat şi nu plătesc taxe.

"Daca esti ONG care primesti finantari de la stat, cum naiba esti antisistem?!?! Daca ai luat bani de la stat sub forma de finanatare, ajutor etc., n-ai niciun drept sa ridici ciocul impotriva sistemului. Mai mult, daca nu ai platit taxe la sat, lasa ciocul joooos, jos de tot. Cu ce drept, dobitocule, esti nemultumit si exigent cu sistemul sanitar?!?!?", scrie Mircea Badea pe blogul personal, potrivit revistablogurilor.ro, consultată de stiripesurse.ro.

Mircea Badea susţine că, "daca trebuie sa plece toata clasa politica, atunci sa se faca alegeri anticipate. Dar si prezidentiale. Nu doar parlamentare. Daca e sa plece toti, atunci sa plece toti!"

"Daca vrei sa profiti de moartea unor oameni ca sa te cateri pe pozitii relevante in societate si ca sa-ti rezolvi agenda personala, esti ultimul rahat", spune vedeta Antena 3.

Badea le dă o replică şi celor care au citicat campania Antenelor de ajutorare a victimelor incendiului din Colectiv. "Daca nu ai ajutat cu absolut nimic victimele si familiile lor dar injuri oribil pe cei care au facut-o, esti un nenorocit si o japita si meriti sa te ia mama dracului", mai scrie Badea, în articolul intitulat "Cei care gândim la fel e momentul să ne facem auziţi".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369