REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mircea Badea explică de ce acceptă să lupte în ring: „Sunt bărbat, sunt șmecher“

Mircea Badea explică de ce acceptă să lupte în ring: „Sunt bărbat, sunt șmecher“

Replica API 21 februarie 2019 | 00:00 446

Mircea Badea

La începutul lunii februarie, Mircea Badea s-a bătut în ring, pentru a doua oară, cu motociclistul-luptător Teodor (Tedi) Constantin. Și tot pentru a doua oară a fost învins prin KO.

Deși la acea vreme nu a comentat prea mult pe seama evenimentului, realizatorul tv a răbufnit în propria emisiune, unde a precizat că organizatorii au respectat toate condițiile pentru ca lupta să aibă loc într-un cadru sigur, organizat, dar și care este motivul pentru care nu dă înapoi când primește o provocare.

"Eu sunt bărbat, deci șmecher, deci nu mi-e frică să-mi risc pielea, la propriu și la figurat și în orice alt fel. Ies din zona mea de confort fără să fiu nevoit, ci pentru că aleg să fac asta. Și dacă se întâmplă să am ghinion când mă pericilitez și când mă supun conștient riscurilor, îmi asum. Nu mă smiorcăi. Dacă am ghinion și cad în cap, mă ridic, mă scutur de praf, îmi fac freza și mă duc imediat după să fac emisiune 3 ore în direct. Pentru că n-am fost fătălău niciodată", a fost descrierea înregistrării publicată pe pagina de Facebook de către Mircea Badea.

Confruntarea dintre Badea și Tedi a avut loc într-un centru comercial din Capitală. Mircea Badea a intrat din nou în ring, dornic să-și ia revanșa în fața adeversarului său. Prezentatorul TV a reușit să evite într-o primă fază una dintre loviturile cu care Teodor Tedi Constantin și-a început demonstrația în ring, însă motociclistul, care este campion la lupte, l-a făcut ulterior knock-out pe Mircea Badea cu doar două lovituri, în câteva secunde. Prezentatorul TV a căzut la pământ și a avut nevoie de intervenția echipei medicale de specialitate.

„Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul asta după ce i-am acordat revanșa”, a scris Teodor Tedi Constantin, pe Facebook.

Teodor Tedi Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în numeroase rânduri. De asemenea, Tedi este multiplu campion național de Muay Thai și participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa ringul si fa doar ce esti bun adica lins curul si mincat kkt-ul de la varan la latrina 3 .oricum in alta parte nu o sa mai faci vreodata televiziune jegosule
1
0
Cica s-a batut in ring...mai degraba, a vrut sa se bata dar nu a apucat, ahahaha!
9
1
doar prost!
8
1
Wow!? Auzi, "sunt barbat, sunt smecher".....! Tu ma!? Tu esti un drogat, un pupincurist, un antenist UN PACALICI, dus cu capul Esti unealta lui Gadea si a motanului felix.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614